Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labs!!! Es savējos apviļāju tādā kā pankoku mīklā, tikai specifiskākā, ar peperiem, sāli, sinepēm, tuč čilli, tad sacepu uz pannas, tā lai mīkla kraukšķīgi brūna, tad ar sipoļu gredzeniem sakārtoju katlā un uzvāriju iftīgu marinādi ar etiķa esenci un beigās žalantīnu uzbriedināju un pieliku...pārlēju pāri un pēc kādām stundām 3-4ām (vislabāk nāk.dienā) akujetj!!!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Izskatās bezkaunīgi garšīgi, plus vēl Zivnieka komentārs... siekalas saskrēja mutē, bet noskaloju ar vienu maziņo kokteilīti. Tiku pie fočuka, tagad lādējas. Tā pa īstam rīt visu izpētīšu. Pamācība līdz rumāņu valodā. Esot kaut kāds Wi-Fi arī... nezinu ko ar to darīt. Vecajam nebija. GPS nav, tas dārgākiem modeļiem. Burkānrīve arī nav, zvīņu kasītāju pats piemontēšu, tā kā vajadzētu būt ok.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šovakar atkal biju sadomājis ar ričuku nedaudz pabraukt. Izgāju ārā, miseni iznest. No gaisa nāk sū... atkal norāvās man treniņš. Bet nu tā pat izgāju ar kājām pastaigāties, jo svētdienas vakaros maz cilvēku, vismaz nedaudz dabu var just, tas nekas, ka kapos. Es mirušiem netraucēju, viņi mani arī. Tā ka pastaigājos vnk pa savu piemājas dabas stūrīti. Daži km sanāca. No rītdienas mļin dārgais transports (jau no šodienas), neesmu iepircis braukšanas kartes vēl pa lēto - rīt vai nu ar kājām, vai pa dārgo - vot jāapdomā. Vēl varētu pa zaķi, bet man baigi nepatīk kasīties ar tiem kontrolieriem.... Tiem tagad noteikti dubultās algas..
Vecmīlgrāvī vispār autobusus sākuši apšaudīt. Tā, ka labāk min vien pedāļus