man čomam ir iphone, viņš celtnieks, šmuces sanāk baigi bieži...tad nu šis atrada speciālu ieliktni, kas ir trieciendrošs, ūdensdrošs, tāds "klucīgs" gan iznāk gala iznākums, bet nu ar to var zem ūdens naglas dzīt un nekas nekaiš... gan jau tādi paši ieliktņi ir arī citiem telefoniem.
uzjautā lūdzu par to ieliktni, baigi noderētu man arī tāds.
Kapracis - pipari Tev uz mēles! Man jau netālu no Zivnieka garāžas viens ūdensizturīgais fočuks jau divi gadi zivis fočē zem ūdens
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atkal uz darbu. Kaut kā tik tagad piefiksēju, ka vakaros, kad jāiet uz darebu, jau ir tumšs. Laikam rudens toč klāt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jāaziet pēc darba šovakar laikam uz futeni. 100gadus nav stadionā būts uz izlases spēli
Katrs pelna pateicības kā māk.Tā kā es zivis ķert nemāku un diplomi man nespīd ,tad es vismaz daru labāk to ko pieprotu Nelielos, bet gandarījums ir .ha,ha kaut kāds iemesls jau pasēdēšanai jāatrod
Jonis - apsveicu! Man šodiem visu izbojāja brauciens uz Dzirciema ielu.... tiku vaļā no viena zoba... tāpat nekas daudz vairs nav atlicis, jāpāriet uz putriņām.