Kaut kā ir iegājies, ka katru pavasari nodzenu matus. Par cik pavasaris kavējās, tad mēģināšu viņu pievilināt savādāk. Apgrieztā secībā - sākumā nodzenu matus, tad atnāk pavasaris
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kaut kā ir iegājies, ka katru pavasari nodzenu matus. Par cik pavasaris kavējās, tad mēģināšu viņu pievilināt savādāk. Apgrieztā secībā - sākumā nodzenu matus, tad atnāk pavasaris
"Cilvēku nocelšana no ledus Rīgas līcī izmaksāja 10 000 latu" ka tik tas nav no tās pašas sērijas, kā man piedāvāja lattelekom ievilkt telefonlīniju 60metrus par 8600 + PVN par latvenergo ar dzirdēti tādi līdzīgi stāsti.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
ka tik tas nav no tās pašas sērijas, kā man piedāvāja lattelekom ievilkt telefonlīniju 60metrus par 8600 + PVN par latvenergo ar dzirdēti tādi līdzīgi stāsti.
Mārupē māsai bik lielāku ciparu prasīja
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Ap 2000 gadu gribēju 100m elektrību ievilkt toreizējā vasaras mājiņā Mērsragā. Talsos pateica - ja gribi uzreiz, tad tiešām tie lielie lati, ja ne, stāvi rindā. Pagāja gads ar kapeikām un dabūju praktiski pa velti.
Kaut kā ir iegājies, ka katru pavasari nodzenu matus. Par cik pavasaris kavējās, tad mēģināšu viņu pievilināt savādāk. Apgrieztā secībā - sākumā nodzenu matus, tad atnāk pavasaris :D
Laikam man arī pienācis laiks apciemot friziermeitenes mājas pirmajā stāvā. Pats neriskēju braukt ar mašīnīti pa galvu.
Tikko pamodos, telefonā pieci neatbildēti zvani. Tas laikam kārtējais Mērfija likums, ka visi zvana tad, kad es guļu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Laikam man arī pienācis laiks apciemot friziermeitenes
Ehh, pēdējo reizi pie priziera biku, laikam, gadus 6 atpakaļ.. i tad komiskā veidā - ar pusnodzītu galvu, kad tieši pirms darba frizējoties mašīnīte nosprāga
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Labrīt! Nu ko, līdz vakaram vēl jānorukā un tad brīvdiena!
Nolūrēju krievu filmu Solevej-Raizbonik......lielāku mēslu laikam neesmu redzējis. Laikam vīns piespieda to drazu nolūrēt vispār līdz galam. Režisors javna nedēļu bija kodis un šņaucis