[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 17:30 | Ziņa # 6331
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Baigais slinkums kaut ko darīt svilpo

Man arī. :) Kaut gan ir teorētisks un "čertovski" interesants piedāvājums padomāt par vienu lietu. :)
Kāds ir lecis ar gumijām? Kaut kur ārpus Latvijas? Siguldas vagoniņš neskaitās, tikai 43m augstums (pats pārbaudīju) :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 17:44 | Ziņa # 6332
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
a es svētdien uz Enguri došos dance

Boroda
ar gumiju lecu tikai Siguldā, bet esmu lecis ar izpletni no 4km augstuma...tā laikam ir lietiņa, ko katram šajā dzīvītē iesaku izmēģināt...neviena gumija tam blakus nestāv, ja nu vienīgi tā bailīte, ka zeme tik strauji tuvojas, bet ātrums, plašums, krāniņa saraušanās ir iespējama tikai tādā augstumā :) 3km brīvais kritiens, ātrums ja pareizi atminos ap 200 km/h, pēdējo km izvirtības ar izpletni (šis viss protams tandēma lecienā ar instruktoru pie muguras)...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

eduksDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 17:48 | Ziņa # 6333
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Jūs mani nepiedabūtu lekt pat man piemaksājot, kur nu vēl, ja man pašam jāmaksā :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 17:53 | Ziņa # 6334
Zivniek, cepuri nost. :) ja Es ar kādreiz gribēju šito izmēģināt, bet tagad vecums, vecums... + abi ahileji, negribu vairs lekt. :)
p.s. Eu, meklēju kādu kam uz astes uzsēsties... varētu arī Enguri....

parcopiDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 17:55 | Ziņa # 6335
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14177
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es lejā būtu piekrāmētām biksēm. Paldies, es ar nemaksātu par to :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 18:02 | Ziņa # 6336
Es bik internetā apskatījos izcenojumus vienam gumijlēcienam pasaulē. Nu tjipa beidzot ar 200$ un sākot ar kādi 30$. Kā kurā valstī. Bet cik maksā ļotenes (droši vien kukuruzņiks) īre priekš leciena, nezinu.

BorodaDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 18:24 | Ziņa # 6337
p.s. man vispār interesēja konstrukcija, no kuras var lekt. :)
Esmu izdomājis savu variantu. Ja kāds tādu realizēs, tad iekļūs the best jumpig finālā. :D

martiDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 18:30 | Ziņa # 6338
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
tev nu gan interesants pasūtījums gadījies :D klients vēlas savā ēkā atvieglot trepju/lifta plūsmu vismaz vienā virzienā ar peļņu ja

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 18:30 | Ziņa # 6339
Stāstnieks
ar izpletni es lecu jelgavā, kādus 5 gadus atpakaļ...ja nemaldos tas maksāja ap 150 LVL, bet tā ir cena, kas ir tā vērta...zinu, ka to izdarīšu vēlreiz...vēl šobrīd atceros katru emociju, katru sajūtu...
un ahileji tur ņipričom, jo piezemēšanās ir šļūcienā uz pakaļas :)
un pietaisīt bikses reāli nav iespējams, jo no tā skata uz leju un stresa viss savelkās maziņš un caurumi pazūd....vienīgi instruktoram sūdīgāk, jo siekalas, kas nāk no mutes ārā vaigiem trīcot nonāk čalim ģīmī :D

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 18:33 | Ziņa # 6340
Stāstnieks
re ku ir pāris bildes http://www.draugiem.lv/user/116246/gallery/?aid=5512940
pameklēšu, kaut kur ir jābūt arī video - viss māsas lēciens nofilmēts :)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 18:50 | Ziņa # 6341
Lāab, pierunāji. Būs 150ls, izlekšu. :D

eduksDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 09:33 | Ziņa # 6342
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Man sīkais vienreiz prasīja:
"Tēti, kāpēc Tev ir bail no augstuma, bet no ūdens ne"
Es atbildēju, ka peldu es gana labi, bet ar lidošanu man pagaidām sastāv pašvaki :D

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

parcopiDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 09:33 | Ziņa # 6343
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
ejiet visi tirst ar šitām sarunām :D gribu stumt laivu ūdenī

Zivniek, tas Tev :p

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 16:59 | Ziņa # 6344
Multimakšķernieks
Kaut gan smieklīgi tas nav. Es ar vairs nevaru sagaidīt raud

jutrixDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 17:28 | Ziņa # 6345
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (parcopi)
Kaut gan smieklīgi tas nav. Es ar vairs nevaru sagaidīt raud

vel tik pāris mēneši un būs :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv