Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mana vienīgā avārija bija, kad ieliku vienai superbremzētājai pak...ā. Ai šai bija milzu piekabes āķis. Viņai nekas, bet man.... negribu atcerēties.....:(
Ka tik tu nesaujauci Kad attiecīgajā vietā jau bij jāliek Tavs "piekabes āķis"
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
urmaas, Tur es neķeru tos sūkātājus, mana vietiņa ir daži km citur. Vnk, pie laivu saimnieces kādreiz pa draugam tiku 100m pa kreisi (melns bunkurs pašā bildes kreisajā stūrī). Tur neķērās. Bet nu vietiņas abpus tiltam ir, vajag tik mēģināt atkost.