[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ljubitexDatums: Pirmdiena, 18.02.2013, 13:25 | Ziņa # 6121
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
eh,kā es gaidu pavasari... baigi gribās pie kādas ūdenstilpnes...bet pagaidām jāņemas ar bišu rāmīšiem..jāpalīdz draugam,kurš nesen sievu zaudēja..tagad palika viens ar lielu saimniecību..drīz jau būs arī jābrauc stādīt visu ko..Toties vasaras beigās būs gan medus gan dārzeņi. Žēl tikai,ka patālu jābrauc-gandrīz 200km//pagaidām tajā rajonā tik vienu ezeru zinu-būs vēl kāds jāpameklē svilpo
Pielikumi: 2139537.jpg (89.4 Kb)

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

parcopiDatums: Pirmdiena, 18.02.2013, 16:00 | Ziņa # 6122
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14177
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Spridzeklis man vakar sataisīja griestus autiņam, bagažnieka durvīm apšuvumu uzika un iztaisnoja durvis ja

Pielikumi: 0069849.jpg (174.1 Kb) · 0028970.jpg (193.4 Kb) · 0907484.jpg (139.6 Kb) · 4053177.jpg (156.4 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Pirmdiena, 18.02.2013, 16:20 | Ziņa # 6123
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
forši ja autiņš gandrīz kā "jauns" :D svilpo

The most dangerous animal in Japan is ninja

BorodaDatums: Pirmdiena, 18.02.2013, 16:30 | Ziņa # 6124
Grupa: Dzēstās
Autiņš pa pirmo. :) ja

parcopiDatums: Pirmdiena, 18.02.2013, 16:41 | Ziņa # 6125
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es izlasīju "alutiņš pa pirmo" :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 18.02.2013, 16:42 | Ziņa # 6126
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
rītā laikam būšu brīvs prieks tas laikam nozīmē, ka rīta pusē vajadzēs kādai radībai šmaulī ielūrēt :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Pirmdiena, 18.02.2013, 17:36 | Ziņa # 6127
Grupa: Dzēstās
....un vispār tajā zelta asarī esmu kārtīgi saaukstējies, tautas līdzekļi nelīdzēja, pārgāju uz pulverīšiem... :(

martins_Datums: Pirmdiena, 18.02.2013, 18:23 | Ziņa # 6128
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Zivniek, kas pretīm Tavai rezidencei notiekas?

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

AnatolijsDatums: Pirmdiena, 18.02.2013, 18:37 | Ziņa # 6129
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (martins_)
Zivniek, kas pretīm Tavai rezidencei notiekas?

Es tur šodien biju. Brekši necopē, tie kas uz tiem sēdēja - ātri aizlaidās. Asari ar tik mikrobi. Vispār vietējie sūdzās, ka cope pazudus nene

Za ribalku!

BebrsDatums: Pirmdiena, 18.02.2013, 21:41 | Ziņa # 6130
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Izcepu vakardienas līdaku - stipra mazuma piegarša, jālaiž copēt atkal :D

Nav bildes- nav zives :D

MārisDatums: Otrdiena, 19.02.2013, 12:33 | Ziņa # 6131
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Taisu ģenerālo apkopi savai Huskvarnai (254xp). Visādus forumus izlasīju, bet gribēju drošibas pēc arī šeit aptaujāties vai ir kādi ieteikumi?

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 19.02.2013, 15:23 | Ziņa # 6132
Multimakšķernieks
Nemazākā jausma, man tikai fuksītis ir īpašumā :D

MārisDatums: Otrdiena, 19.02.2013, 15:27 | Ziņa # 6133
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
^*&$* neko nesprotu no motoriem. Nomainīju gaisa filtru, iztīrīju visu, kam tiku klāt, bišķiņ paregulēju gaisa/degvielas padevi. Ja pirms tam auksts negribēja lekt, tikai ar padsmito rāvienu, tad tagad auksts lec prīmā- ar pirmo, bet kad uzsilst, tad slāpst nost. Neko nesaprotu.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 19.02.2013, 15:44 | Ziņa # 6134
Multimakšķernieks
Māri - Te var pieteikties rokasgrāmatai.
Moš arī pa telefonu servisā var pajautāt kas un kā :)

martiDatums: Otrdiena, 19.02.2013, 17:31 | Ziņa # 6135
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
From ziemas cope

biju drusku pa ezeru paslidināties. apvaicājos dažiem copmaņiem. viens teica, ka šodien dikti švaki. esot austrumnieks un neko nevarot gaidīt. otrs ar neko labu neteica, bet vienu uz 500gr esot izmānījis...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv