Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
a es toties šodien biju ķīsītī! Jā!!! un arī zivis noķēru! Jā!!! Daudz vairāk kā vakar!!! vismaz padsmit reizes vairāk!!! un šovakar ēdīšu zivis! Jā!!! Bija arī iespēja ēst zandartu, bet to iespēju āliņģī pačakarēju! Jā!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
A man toties šodien jāstrādā un ļoti garšo minerālūdens. Jā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man jau vairs neprasās Bet no rīta bija gards nu dikti
Šodien liekot kopā video un rakstot atskaites par vakardienu, pašam baigi sagribējās uz copi Ātrāk parītdiena pienāktu!
nu man šodien dieniņa... Tirgus un tad vēl 3 lielveikali... Es šito nevaru ciest... Bet nu beidzot esam mājās, varu iemalkot aliņu, palasīt, ko Jūs te sastrādājuši. Jāiet jāuzcep butes vakariņās, pie alus būs super!