[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 12:14 | Ziņa # 4936
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Biju ārā pastaigāties, laiks super! sun

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 12:21 | Ziņa # 4937
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
čomi ķīsī tikko 10nieci krasta zālēs pacēluši...paķēra LJ zilu gumiņu, bez svina ar pretzāļu āķi...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 12:26 | Ziņa # 4938
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Mjā....... ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

MārisDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 14:23 | Ziņa # 4939
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
čomi ķīsī tikko 10nieci krasta zālēs pacēluši...paķēra LJ zilu gumiņu, bez svina ar pretzāļu āķi...

Žēl čomu, viņiem tagad visu laiku būs jādzenās pēc 11-nieces, mazākas par 10 liksies nekas īpašs :D

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

AnatolijsDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 14:25 | Ziņa # 4940
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Grūti pat iedomāties 10kg līdaku taada

Za ribalku!

parcopiDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 15:33 | Ziņa # 4941
Multimakšķernieks
Saņēmu tikko šādu e-pastu.

"Sveiki!

Atradu Jūs kā lietpratēju makšķerēšanas jautājumos…..man ir vajadzīga kāda laba grāmata par makšķerēšanu… precīzāk tas, kam tā domāta aizraujas ar karpu makšķerēšanu… vai ir kaut kas ko variet ieteikt, lai kāds būtu priecīgs par saņemto dāvanu"

Jautājums tāds - vai kāds var kaut ko ieteikt? Grāmatas par makšķerēšanu(tādas ko ieteikt) vispār neesmu lasījis latviešu valodā, bet par karpu copi pat redzējis neesmu :D

BorodaDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 16:47 | Ziņa # 4942
Grupa: Dzēstās
Pie mums īsti nekas latviski nau. Par karpu copi noteikti ir angliešu valodā. Un droši vien tur pat Anglijā nopērkamas... noteikti ir kaut kādi i-neta veikali, kur kaut ko var pasūtināt.

parcopiDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 16:51 | Ziņa # 4943
Multimakšķernieks
Nu no latviskajiem izdevumiem, vienīgais ko vēl varētu ieteikt ir "25 zivju vietas Latvijā", tas vēl vismaz ir lasāms. Kaut gan arī tā......
:)
Kaut ko specifisku par karpu makšķerēšanu pat manījis neesmu :)
Brīvs lauciņš kā teikt. Vajag tik zināšanas un iedvesmu rakstīt :)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 17:15 | Ziņa # 4944
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
baigie sūdi!!! divi zobi jūtīgi palikuši...un maitas katrs savā pusē...auksts bairītis šobrīd galīgi prieku nesagādā...a pie zobārsta bailes iet

BorodaDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:08 | Ziņa # 4945
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
...a pie zobārsta bailes iet

Nebaidies, mūsdienās viss notiek bez sāpēm. :D
Tikai maksā gan...

TukliitisDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:13 | Ziņa # 4946
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (Zivnieks)
auksts bairītis šobrīd galīgi prieku nesagādā...a pie zobārsta bailes iet

Alus dēļ bailes atmest ir viegli! :) ;)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:36 | Ziņa # 4947
Stāstnieks
Quote (Boroda)
Nebaidies, mūsdienās viss notiek bez sāpēm.
Tikai maksā gan...

uuuuiiiiiii....šitā man ir traka bērnības trauma :D man ir bijušas ellīgas traumas - sākot ar pus mēles nokošanu, ko ar zaļiem diegiem piešuva atpakaļ 6 gadu vecumā un beidzot ar gudrības zobu operāciju, vēl salīdzinoši nesen....to kas pa vidu bijis i nemas neminēšu :D

godīgi sakot es labprāt samaksātu divreiz vairāk, lai mani iemidzina un pamostos kad viss jau sen ir beidzies....man reāli liekas, ka zobārsts, ir tiešām vienīgā lieta no kā man ir nenormālas bailes šajā pasaulē :D un tās bailes nav no sāpēm, bet no paša procesa, kā tāda...

parcopiDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:43 | Ziņa # 4948
Multimakšķernieks
Es vēl atceros vecos krievu laiku urbjus, kas bija skolas zobārstu kabinetos......tie vēl tagad šemuļus uzdzen, vnk atceroties tos :D

jutrixDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:49 | Ziņa # 4949
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (Zivnieks)
godīgi sakot es labprāt samaksātu divreiz vairāk, lai mani iemidzina un pamostos kad viss jau sen ir beidzies...

Ir tāda iespēja un man šķiet nemaz tik daudz dārgāka, kā parastā narkoze tā nav :)
Man piemēram ir bail nevis no paša zobārsta, bet no tās pretīgās zzzzzzzzzzzzz skaņas :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

jutrixDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:51 | Ziņa # 4950
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (parcopi)
Es vēl atceros vecos krievu laiku urbjus, kas bija skolas zobārstu kabinetos......tie vēl tagad šemuļus uzdzen, vnk atceroties tos :D

uzdzen gan :( bērnības ļaunākais murgs - paldies Dievam vienmēr ar zobiem viss bija kārtībā :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv