[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
jutrixDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 18:36 | Ziņa # 4876
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Cik jūs laipni :D

vo, vo nene :D

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 19:30 | Ziņa # 4877
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu ko, jālaiž atkal strādāt! :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 20:47 | Ziņa # 4878
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Nu ko, jālaiž atkal strādāt!

Nepārstrādājies! :D
Kā tur Urmaas teica - ja kaut kas traucē copei, tad tas jāmet pie malas! :D

BorodaDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 20:49 | Ziņa # 4879
Quote (Spieler)
Varbut kads zin ka tikt lidz mazajai juglai ar sabiedrisko?

Jugla gara... www.1188.lv ir visādi transporta maršruti un attiešanas laiki.

kristapsPDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 23:47 | Ziņa # 4880
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 5
Reputācija: 0
Sveiki, Esmu kaut kā parasti ir bijis pierasts, ka reģistrētos forumos, parasti iepazīstina ar sevi jaunie reģistrējušies, tad nu arī es to daru. Nezinu, vai jums te tā pat pieņemts, bet nu lai iet :)

Vārds man ir Kristaps. Gadi 27. Mitinos pa Rīgu un Liepāju un šo pilsētu tuvākus, vai tālākus ūdeņus mēģinu arī apmeklēt copēt. Vairāk esmu spiningotājs. Uz pludu, vai kā savādāk mēdzu reti sēdēt.

Ceru, ka pieņemsiet un varēšu arī pie jums iejusties. Copmaņi jau draudzīga tauta :)

Katra cope ir bagātīgu emociju pilna!

TukliitisDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 00:01 | Ziņa # 4881
Galdnieks
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (kristapsP)
Copmaņi jau draudzīga tauta :)

Riteņbraucēji arī(sportist veidīgie) :D

Sveiciens mūsu pulkā :)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

J0nisDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 06:54 | Ziņa # 4882
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (kristapsP)
Ceru, ka pieņemsiet un varēšu arī pie jums iejusties. Copmaņi jau draudzīga tauta :)

Pieņems,pieņems ar visu zīmogu pasē ,un ja vajadzēs ar pantu vēl atlaidīs Sveiks Kristap !!!

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 08:19 | Ziņa # 4883
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Sveiks Kristap!

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 08:39 | Ziņa # 4884
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Sveiks Kristap! hello

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

jutrixDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 09:04 | Ziņa # 4885
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Kristap hello Sveicināts bariņā alus

The most dangerous animal in Japan is ninja

ZivnieksDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 09:25 | Ziņa # 4886
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
PIEKTDIENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZERT UN PI.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
sasodīti nevarēju šo dienu sagaidīt!!!!!

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 09:27 | Ziņa # 4887
Zivniek, tev taču sacīkstes! Kāda vēl ...eršana? :D

ZivnieksDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 09:30 | Ziņa # 4888
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Tā pat kā ziemas copei, arī tvičam, rokai ir vajadzīga pareizā frekvence....pie kam tvičam frekvenci vajag agresīvāku :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ljubitexDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 10:28 | Ziņa # 4889
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Sveiciens visiem piektdienas dienā! hello nevaru saprast-tagad ir liegums spiningot tikai sausajā Daugavā vai visā upē? kur tos likumus paskatīties? visur vecie tikai..

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

Ziņojumu laboja ljubitex - Piektdiena, 12.10.2012, 10:32

kristapsPDatums: Piektdiena, 12.10.2012, 10:33 | Ziņa # 4890
Komentāri: 5
Reputācija: 0
Quote (ljubitex)
Sveiciens visiem piektdienas dienā! nevaru saprast-tagad ir liegums spiningot tikai sausajā Daugavā vai visā upē?

Šis pats jautājums mani vakar un šodien moca. Rītdien gribās uz copi, bet Babīte būs pilna ar Laimīgā Joņa sacensībām un doma ir no krasta pastaigāt kaut kur.
Noteikumos izlasīju šo:

30.1. Daugavas baseinā:

30.1.1. Aiviekstē, no Vesetas (jaunās gultnes) grīvas augšup pret straumi līdz Aiviekstes HES aizsprostam, – no 16.marta līdz 31.maijam;

30.1.2. Aiviekstē un Lubāna ezerā 100 metru posmā uz abām pusēm no slūžām – no 16.marta līdz 15.maijam;

30.1.3. Lubāna ezerā, Ziemeļu dambim piegulošajā daļā 1400 metru posmā gar krastu un ezerā 600 metru posmā no krasta (no Rēzeknes upes grīvas līdz dambja pagriezienam), – no 1.oktobra līdz 30.aprīlim;

30.1.4. Rēzeknes upē, no grīvas (pie Lubāna ezera) augšup pret straumi līdz tiltam pie apdzīvotās vietas "Žogoti", – no 1.oktobra līdz 30.aprīlim;

30.1.5. Daugavā, no moliem un no tās ietekas Rīgas jūras līcī 6,5 kilometru posmā augšup pret straumi līdz augstsprieguma pārvadam Rīgas pilsētas teritorijā, kā arī Buļļupē, Loču kanālā un Sarkandaugavā – no 1.maija līdz 31.maijam;

Nolēmu, ka došos uz Lielo vai mazo Juglu pastaigāt :)

Katra cope ir bagātīgu emociju pilna!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv