[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BebrsDatums: Sestdiena, 06.10.2012, 20:19 | Ziņa # 4816
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Sestdiena, 06.10.2012, 20:48 | Ziņa # 4817
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ej baravikot! :D
Labs teiciens sanāk :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

MārisDatums: Sestdiena, 06.10.2012, 23:08 | Ziņa # 4818
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Iesācēj, tā kā esmu visai slinks pēc dabas un fīdera sistēmu reti pārsienu, tad vēdzeles ķerot vienkārši piekabinu barotavas vietā svinu, un aiziet! Pati vēdzeļu cope ar fīderi kļūst krietni interesantāka, jo vairāk redz (t.i. ja ar caurspīdīgo līmlenti pietin pie spices spīdeklīti). Pagājušajā rudenī, kad pirmo reizi izmantoju fīdera kātu vēdzeļcopē, pat gadījās par ātru piecirst, (kā rezultāta zivi neizvilku) kas nav raksturīga un izplatīta parādība vēdzeļu copē :)

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

BebrsDatums: Svētdiena, 07.10.2012, 12:42 | Ziņa # 4819
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Nav bildes- nav zives :D

MārisDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 09:00 | Ziņa # 4820
Labrīt visiem!

Aigar, tu šodien biedrības namā?

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 11:57 | Ziņa # 4821
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man liekas, ka šamais šodien pa turieni ņemās, jā...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 12:02 | Ziņa # 4822
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
cau! rit un parit busu biedriba! sodien vizinos pa pilsetu. he, no telefona ar var rakstit foruma, tikai bez garumzimen un nav errti :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

MārisDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 12:36 | Ziņa # 4823
Tad neko, gribēju tev pateikt, lai esi šodien īpaši pieklājīgs un smaidīgs, jo maniem radiem šodien grāmatas atklāšana. :)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 14:39 | Ziņa # 4824
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
akujeju!!!! tikko pamanīju, ka mašīnai kāds *impis ir draudzīgi aizķēris priekšējā bampera labo stūri!!!!! *aucība kaut kāda....

BorodaDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 16:38 | Ziņa # 4825
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
akujeju!!!! tikko pamanīju, ka mašīnai kāds *impis ir draudzīgi aizķēris priekšējā bampera labo stūri!!!!! *aucība kaut kāda....

Blondīne! :D

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 16:51 | Ziņa # 4826
Stāstnieks
ieraudzīšu to blondīni un viņas mašīnu, paņemšu atslēgas un draudzīgi samīlēšu ne tikai vienu mašīnas stūri....
100% ka tā ir mašīna no mana pagalma!!!!

BorodaDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 17:02 | Ziņa # 4827
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
100% ka tā ir mašīna no mana pagalma!!!!

Khm... ta jau droši, ka vaininiece norausies ar atslēgām. :D

paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 08.10.2012, 19:47 | Ziņa # 4828
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Beisboleni jau nopirki????

esmu tur,kur neķeras:).

parcopiDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 21:02 | Ziņa # 4829
Multimakšķernieks
Nu tā. Esmu mājās un man tāda sajūta, ka esmu pelnījis pāris aliņus. Izēdīšu soļankas šķivi un aizjozīšu pakaļ :)

dadziicDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 21:06 | Ziņa # 4830
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Nu tā. Esmu mājās un man tāda sajūta, ka esmu pelnījis pāris aliņus. Izēdīšu soļankas šķivi un aizjozīšu pakaļ

skaties, neaizmiedz pēc soļankas... :)
Man, starp citu, kādreiz pēc tādām maiņām, kad 2-3 sutkas nostūrēts ir grūti aizmigt, jo ir TĀDS pārgurums, ka pat normāli atslēgties nevar... Tad labākās zāles ir aliņš, ja nelīdz viens, tad otrais točna izslēdz! :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv