[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martins_Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 08:45 | Ziņa # 4531
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (eduks)
Bet nu pieļauju domu, ka mazajiem, spīļainajiem draugiem tās figņas varētu garšot un no copes nekas neiznāktu :D ...

pieļauju domu, ka šitie assi tūrlīt uzsietu sistēmu "antivēzis" :D un p***ec visām karpām... oi, ne p***ec a fotosesija un apkampieni :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

kristsKGDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 09:07 | Ziņa # 4532
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
martins_, tiktu sietas sistēmas "anti vēzis PRO", boilas ar garšu, kas liek vēžiem mukt uz tālāko kordonu "boila tuti netu vezisa", svini, kuri pēc copes nokrīt un paši iznāk krastā, un pēc sekmīgas cīņas ar karpu tai tiktu noorganizēta fotosesija pieaicinot izbraukuma fotosalonu "Tu un Tava skaistā karpa".

kristsKGDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 09:09 | Ziņa # 4533
P.S. copēt ir forši un zivis man patīk :)

martins_Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 09:16 | Ziņa # 4534
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
kristsKG,
plaude

skatos karpisti šeit cieņā :D

kristsKGDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 09:37 | Ziņa # 4535
man nav nekas pret karpistiem, un kur nu vēl karpām. Uzskatu, ka nav neviena zivs pārāka vai nepārāka par citam. Jāizturas ar cieņu pret visām (diemžēl ķīši gan man nav tajā sarakstā), bet visam jābūt saprāta robežās, un te nav runa par neēšanu. Es arī bieži laižu zivis vaļā, un, ja paņemu tad tikai tik cik vienām vakariņām 2 cilvēkiem, bet....

martins_Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 09:56 | Ziņa # 4536
Tur jau tā lieta - attieksme. Gan pret citām zivīm, gan to, kādā Dieva lomā ir karpa :D bet pats galvenais - pret cilvēkiem - visi, kas ķer un arī noķer karpas ne uz KarpBrendu kātiem ir lohi un viss, kas maksā zem pāris sotakiem ir sū....
Biki palasīju reiz karpu forumu, palika pretīgi un aizvēru.

Jā, man arī ir savas ētikas normas, nu nepatīk man ļoti tie pirksti zivju acīs, apkaltušie, netīrie sāni, utt, bet tas ir tīri no bildes estētiskā viedokļa.. :)

kristsKGDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 10:03 | Ziņa # 4537
martins_, ai, cik es dziivee pāris reizes esmu ķēris karpiņas, tad noķēris esmu uz kukurūzu un baltajiem, nevis boilām, izmantoju parasto fīderi vai maču, vai pat bolonēzi, jo galveno uzmanību veltu spiningošanas disciplīnām - tur arī ieguldos un tērējos... citos veidos tikai minimāli. Šogad karpās neesmu bijis un nebūšu :)

par pirkstiem acīs - jā - pats agrāk esmu grēkojis, un tagad mainu pieeju - pēdējos gadus esmu fočējis tikai un vienīgi dzīvas zivis - smukāks skats, krāsas u.t.t., bet tas tā :)

eduksDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 10:44 | Ziņa # 4538
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (martins_)
Tur jau tā lieta - attieksme. Gan pret citām zivīm, gan to, kādā Dieva lomā ir karpa :D bet pats galvenais - pret cilvēkiem - visi, kas ķer un arī noķer karpas ne uz KarpBrendu kātiem ir lohi un viss, kas maksā zem pāris sotakiem ir sū....

:D
Jā, patreiz ir divas izteiktas zivjumīļu kastas - forelisti un karpisti, kuriem ir savi mistiski copes kodeksi. Nepārprotiet mani, neesmu pret ētikas normām copē, bet nu saprāta robežās... Bet tiem kundziņiem ir jācenšas arī saprast, ka priekš citiem mirstīgajiem tā zivs var būt arī daļa no iztikas līdzekļiem vai vienkārši ļoti garšo un nebūtu tik ļoti jāuzspiež savs viedoklis pārējiem. Tiešām tracina fakts, ka daži cilvēki sevi mēģina parādīt kā pārākus par pārējiem!...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 11:00 | Ziņa # 4539
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ai...da par šito varētu ilgi runāt :D
bet dažbrīd liekas, ka daži no viņiem nav tālu no tā, lai ikreiz ieejot Maximā, vai Rimi, pie akvārija nokristu ceļos un noskaitītu tēvreizi...
Nedod Dievs, kādreiz uz zivju paviljonu, tirgū aizies, tur noteikti pedāļus atstieptu - uz katra soļa bargās tantes smelsta karpas ar nepareiziem sačokiem un mīkstas special gultiņas vietā, tās tiek brutāli iemestas dzelzs vannās lēnai mokošai nāvei....

hmmm....varbūt pat jāaizdodas līdz sencītim uz Saldu...tīri fotosesijas nolūkam, šim tur smuks dīķis izrakts un tādas 2 kg karpiņas var paķerstīt diezgan jestri.... :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

eduksDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 11:02 | Ziņa # 4540
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
hmmm....varbūt pat jāaizdodas līdz sencītim uz Saldu...tīri fotosesijas nolūkam, šim tur smuks dīķis izrakts un tādas 2 kg karpiņas var paķerstīt diezgan jestri.... :D

Tad pasteidzies - septembris var būt teju pēdējais laiks, lai gan gadās pa kādai arī vēlāk, īpaši privātos ūdeņos ;) ...

martins_Datums: Trešdiena, 05.09.2012, 13:36 | Ziņa # 4541
Quote (Zivnieks)

un dokumentēt visu procesu, no ķeršanas līdz kūpiņam.. un tad to visu uz CL :D

martiDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 13:51 | Ziņa # 4542
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šodien piedzīvoju štatu samazināšanu.
būs vairāk laika copei svilpo

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 14:06 | Ziņa # 4543
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
būs vairāk laika copei

Tas nau labi. svilpo

jutrixDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 14:18 | Ziņa # 4544
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (marti)

bēdīgi :(

The most dangerous animal in Japan is ninja

eduksDatums: Trešdiena, 05.09.2012, 14:23 | Ziņa # 4545
Quote (marti)

Skumja ziņa :( ...

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv