Kāpec tad ne? Septembrī domāju, ka jākrīt rekordam
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ienācās ziņas, ka tiešām mašīna ir neizņēmusi līkumu un tikusi piespiedu peldē...čalis ar meiteni krastā šoka stāvoklī skraida riņķī, bet viss esot oki....nevaru gan iedomāties kurā vietā viņi tur ir plēsuši pāri...katrā ziņā tur no krasta izrādās nav droši copēt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tas pagaidu telefons, ko man iedeva, kamēr manu remontē, visu laiku gļuko un slēdzās arā
Nesaprotu kā viņi mašīnu neatrada uzreiz ,tur tak nav nekādas straumes ,vai es kļūdos !!!
Tur pie krasta baigais dziļums uzreiz sākās + ja bija tumsa, tad tā ir kā ir....10 metri no krasta tur jau ir savi 8-9 metri dziļums... mani drīzāk interesē kā tā mašīna bez pasažieriem tur ir nokļuvusi, jo apskatot to vietu ir pilnīgi skaidrs, ka tas ir speciāli darīts, savādāk tur iebraukt ir nereāli - jāiebrauc pretējā joslā un vēl jānobrauc no ceļa...visur citur gar malām iet margas....
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!