Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
aigars tulīt izstāstīs cik kaņieris ir foršs ezers, cope ir forša un loms nav svarīgs
Kaņieris sūkā, no pārējiem komntāriem līdz rītdienai atturēšos
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Izejot no jūsu aprakstiem, Kaņieris (tāpat kā Engure) ir no tiem ūdeņiem, kas man varētu patikt . Lai gan esmu audzis Rāznas krastā, bet daudz ērtāk jūtos seklos ūdeņos (mazi ezeri, ūdenskrātuves, uzpludinājumi, lielu ezeru seklie līči) - ar tiem man ir visvairāk bijusi darīšana un labāk spēju tos "lasīt"... Īpaši palasot aprakstos par to, kā asari tur Engurē trakoja... Es arī būtu pārkāpis noteikumus un ātri steigtu dabūt rokā kādu dzīvo vai spāru kāpuru, uz asaru "zagoniem" nekad neesmu spējis mierīgi noskatīties ...
nu tur bija riktīgs asaru eldorado sevišķi, kad jau stāvējām krastā pirms prombraukšanas, tad pie pašas bāzes visapkārt gāja vaļā asaru medības. un tur nevajag neko lasīt dzīvu - mazo gummi ar 3gr svinu barā tik iekšā un cope garantēta. krists gan apgalvoja, ka kaut kur tālāk kādā līcī esot vēl labāk...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
nu tur bija riktīgs asaru eldorado sevišķi, kad jau stāvējām krastā pirms prombraukšanas, tad pie pašas bāzes visapkārt gāja vaļā asaru medības. un tur nevajag neko lasīt dzīvu - mazo gummi ar 3gr svinu barā tik iekšā un cope garantēta. krists gan apgalvoja, ka kaut kur tālāk kādā līcī esot vēl labāk...
Jā, es jau lēnām sāku iztēloties sevi tur ... Kā tur ir ar copi no pirmā ledus, vajadzētu būt baigajam slaktiņam uz bļitkām!?...