Tā iet, kad nobīstas no korķiem un nebrauc ar auto pakaļ motoram
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Paldies visiem, gan jau sadzīs Man tak svētdien jāgonko
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kolēģi - tātad jautājumi 1) vai mēs sestdien oragnizējam spiningošanas sačus? 2) vai Kaņierī? 3) cikos? 4) vai vajag pieteikt laivas? 5) vai izmantosim manis ieteikto punktu skaitīšanas sistēmu? 6) izmantojam tikai voblerus vai bleķus un gumijas atstājam mājās?
Aigar, nu tu ir varonis bet nedomāju, ka tā skrūve ir nalabojama...tomēr el.motoram nav nekāda baigā slodze...domāju uzjautā tam pašam Bumsim, jo vismaz es personīgi būtu mēģinājis kaut ko ķimerēt pirms ārā mest...nezinu cik viņa ir bieza, bet izskatās, ka varētu līmēt un vienā sānā brīvi var piemaukt skaviņu, otrā pusē būtu kaut kas bik gudrāks jāizdomā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Bļe, šodien visas malas sāp, sevišķi roka un kāja. Par sačiem es tikai par, tāpēc jau izbrīvēju to sestdienu
pagaidām esam tikai 3. Marti???!!!!!! Mosh vēl kādi, lai spraigāka cīņa???
Nu tad pēc telefonsarunas ar Aigaru un Kristu esmu pierunāts. Par cik man bleķu nav kārbā daudz un tvičot ar šūpiņiem man nesanāk kā Oltes k-gam, es esmu ar mieru pārstāvēt vobleristus.
Bļe, kāju knapi pavilkt varu. Aiztrieca mani no darba uz traumām. Uztaisījas rentgenu, it kā lauzts nekas nav Toties dabūju poti pret kaut kādiem stingumkrapjiem Tagad smērēju ziedi un riju tabletes Baigi vajadzētu līdz svētdienai to kāju apārstēt vai izārstēt A ar dzenskrūvi figova, neta veikalos tās nav, nācās pirkt Laivu namā pa dārgām naudiņām