[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 15:17 | Ziņa # 2641
Grupa: Dzēstās
Quote (kristsKG)
Maijā vajag spiningošanas sacensības ieplānot!! Piemēram Kaņierī

Tur dafiga jāmaksā. Un noteikti maijs ir aizsists no biezajām augšām.

parcopiDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 15:27 | Ziņa # 2642
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (kristsKG)
Maijā vajag spiningošanas sacensības ieplānot!! Piemēram Kaņierī

Quote (Boroda)
Tur dafiga jāmaksā. Un noteikti maijs ir aizsists no biezajām augšām.

Es kad ziemā interesējos par sacensību organizēšanu, lai viss būtu pilnīgi oficiāli......es to negribu! Baigā birokrātijas padarīšana + izmaksas. Ja tas notiek Rīgas robežās. Par citām vietām nezinu. Tāpēc ziemā bļitkošanas sacensības oficiāli nepieteicu!
Ja visu kārto oficiāli, tad lai to dara kāds cits. Es apņemos palīdzēt, bet papīrus kārtot un apdrošināt to visu pasākumu negribu un nav tādas finansiālās iespējas. Otrs variants iet to pašu ceļu, ko ziemā un sarīkot sacensības tādā kā savu draugu lokā, bez oficiālas pieteikšanas, bet tad arī jārēķinās, ka dalībnieku skaits nebūs liels :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 15:36 | Ziņa # 2643
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Labāk pludiņmakšķerēšanā :D
Joks. Maijā pat es spiningu paņemtu rokās, ja kas organizētos un nebūtu dikti tālu :)

Za ribalku!

martiDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 15:54 | Ziņa # 2644
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nekad neesmu kaņierī bijis. bet labprāt kādreiz tur būtu. noteikti, ka šovasar pamēģināšu.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ljubitexDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 17:58 | Ziņa # 2645
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
eh..es jau gaidu maija mēnesi,lai uz savu iemīļoto līdaku vietu aizlaist...pirmajās maija brīvdienās(ja nekas neatgadīsies) noteikti braukšu...

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

BorodaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 18:10 | Ziņa # 2646
Grupa: Dzēstās
Navajag oficiālās. Tur pieteiksies pavisam negaidīts makšķernieks ar kļičku " VID". Nu un vēl būs daudz tādu, kuri gribēs " NA ŠARU" piedalīties. Līdz ar to izmaksas pieaugs vairāk nekā bencīnam vai Lieldienu olām.

RaichaDatums: Otrdiena, 03.04.2012, 18:20 | Ziņa # 2647
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Navajag oficiālās. Tur pieteiksies pavisam negaidīts makšķernieks ar kļičku " VID". Nu un vēl būs daudz tādu, kuri gribēs " NA ŠARU" piedalīties. Līdz ar to izmaksas pieaugs vairāk nekā bencīnam vai Lieldienu olām.

:D :D :D :D :D

parcopiDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:22 | Ziņa # 2648
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Labrīt! hello

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:30 | Ziņa # 2649
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Labrīt! :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:44 | Ziņa # 2650
Multimakšķernieks
Nu ko, vienā darbā nosēdēts, jātaisās uz otru :)

jutrixDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:50 | Ziņa # 2651
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (parcopi)
Nu ko, vienā darbā nosēdēts

Darbā ir nevis jāsēž, bet cītīgi jāstrādā!!! :D

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 07:53 | Ziņa # 2652
Multimakšķernieks
Man sēdošs darbs, tāpat kā 100 tautas kalpiem :D
Tagad gan jādodās uz otru un tur jau būs jāpakustās :D

RaichaDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 08:32 | Ziņa # 2653
Reputācija: 4
Labs rīts hello

kreisaisDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 09:54 | Ziņa # 2654
Videomāns
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Būtu jau labs, ja pavasaris būtu aiz loga :D

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

kristsKGDatums: Trešdiena, 04.04.2012, 10:31 | Ziņa # 2655
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
oi, neee, nebiju domāji oficiālās sacensības. Tādas ir pietiekoši daudz un šogad plāns nostartēt dažās. Bija doma, kā kolektīva pasākums ar kaut kādu nelielu balvu fondiņu - ķipa vobleris, vizulis, rotiņš un kāds auksts aliņš :) Kaņieris man patīk. Pagājušā gada labākais līdaku ezers. Jā laivas nav lētas, bet, ja pa 2 viem laivā, tad nav tik traki, vienīgi tā saucamajās mazajās laivās divatā ir jāpiešaujas, lai nepārmauktos pāri. Vieta nav tālu no rīgas, piebraukšana oki doki. Maijā protams brauc daudzi, bet nu nav tā, ka laicīgi aizsitot, nevar dabūt...

lai labs riits!!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv