Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pārdodu visu ziemas inventāru. Unikāla kaste, kādi 10 kātiņi, bik murmuļi, pāris bļitkas. Nu un pavisam svaigu Barnaul 130mm ar jauniem nažiem. Viss, pāreju uz bezledus ūdeni. Cena kopā 45 ēriki.
Boroda,ja man atmiņa neviļ,Tu jau vienreiz visu inventāru izpārdevi Vai tagad sākas otrais piegājiens ????
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Cerams, ka būs kāda asaka Jaunais saimnieks saka, ka uz pirmo acu uzmetienu un tausti - kātiņš dikti viegls un ērts izskatās. Tad jau manīs, kad sezona sāksies un tiks aprīkots arī ar spoli, bet domāju, ka būs super puper
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Būs, būs! Pātadziņa tiešām bija ērta, tik man viņam domātie svari sadalījās uz diviem kātiem, vienam smagākie ar augstāku robežu, otram vieglākie ar zemāku robežu..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Man jau viens ar līdzīgiem parametriem ir. Salmo Ultra Jig. Bet kā džiga kāts man viņš nepatīk, toties ļoti patīk kā foreļkātiņš un staigāšanai pa nelielām upēm. Tam viņu arī izmantoju, tāpēc prasījās tieši kāds, ar kuru džigot. Gluži mikromānekļu piekritējs neesmu, tāpēc šķiet, ka testa diapazons būs ok. Ja jau prasīsies kādreiz ko smalkāku, tad jau mainīšu ar. Kaut gan domāju, ka būs ok un neko mainīt nevajadzēs - pirmie iespaidi patīkami.
Mikruha lēnām ievelk Pats gadi 4 atpakaļ pamatā džerkoju un ņirgājos par visu mikro tēmu, nu džerki jau laiciņu kā iztirgoti un gummiju paka kļūst arvien lielāka
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
tā ir es šim gadam esmu noskatījis Team salmo Rockfish 1-8 laikam... savu iepriekšējo, zilo putniņu notirgoju, šis izskatās, ka manas vēlmes apmierinās vairāk... Kā arī laikam drusku palieku slims, bet arī mačkātiņš ar pludiņu komplektiem laikam būs jāpaņem priekš kāda līnīša un tā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu nezinu, man tās pavisam smalkās lietiņas pagaidām vismaz neaizrauj. Tāpat arī džerki. Nav man lielummānijas, vai mazummānijas Es nez, smalki rīki ir ok, bet aiziet galējībās ar negribu. Kā skatījos vienu copes video no Krievijas, kur čuvaki ķer vīķes uz spiningu apmēram ar 0000 izmēra rotiņu. Da nu nah. Tāpat džigojot, labāk uzlieku ko normāla izmēra un tad, kad ir tā cope - tāpat ņem! Ok, kaprīzākai zivij moš tas mini noderētu, bet tās jau ir izvirtības Un es jau vairāk spiningoju ar pavisam cita tipa mānekļiem. Reizēm tik džigoju, dropšotoju un tvičoju Vienkārši copes vietas tuvākajā apkārtnē spiež apgūt jaunas tehnikas, jo ne visur, kur iz zivis, var izmantot parastos mētāšanas mānekļus.
Un vispār visu nevar paspēt. Tā jau vēl laiks jāatrod gruntenei, pludiņam(kas pēdējā laikā gandrīz pamests) forelēm u.t.t.
Man ar tā likās, bet MJ aizrauj Un nebūt nav tā, ka tas nozīmē mini asarīšus Pagājušo vasar jau nu vispār bija pa skaisto....un kad kāds mēra žanītis iecipī, tad jau nu vispār bez komentāriem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!