biju 2 nedēļas cēsīs, teču tā arī nesanāca nopietni pacopēt noķēru kādas 10 mailes uz pludinātiem dunduriņiem nekur citur kā pie mājvietas tā arī netiku
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tādu skatu nebiju redzējis. no sākuma ezers kā ezers. iemet maizes riku un ne no kurienes momentā uzradās tas piranju bars. patiesībā arī peldot tās var sajust ar rokas pirkstiem. un stāvot uz vietas nekustoties tu tiec pamzām grauzts baigā koncentrācija. esot iekšā arī līdakas, asari, foreles un šaurspīļu vēži. tiem par mielastu nav ko uztraukties. dziļums esot +/- 10 metri. smilts.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Boroda, reiz izrēķināji, ka mana laiva ir 2,5 Zivnieki Es redz atkal izrēķināju, ka viens Zivnieks ir 5,5 meiteņu platumi Tātad mana laiva ir tieši 13,75 meiteņu platumi Nav slikti, ne?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)