Nu pēc tavas rekomendācijas iepirku to kātu. Starp citu bija tas pats Diamond Surfer 4,2m bet 3-daļīgā versijā, ne-teleskops. Patika, nedaudz vieglāks par pelēko ,bet maitas cenu nevarēja piedāvāt pieņemamu.
dadziic malacis...domāju, ka nenožēlosi šorīt gatavojoties naktij, nolēju 1 burciņu ar ķirsīti...vellos, sanāca tuč vairāk par 1,5 litriem labi, ka nebraucu viens
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
dadziic ir infa, ka virs ventiņiem ir pakaļā lai neteiktu vairāk (tas vakar)... kamēr zemāk viss notiekās...tagad sāku nopietni apdomāt maukt zem ventiņiem.....
ak jā..tikko biju tirgū, lai paķertu reņģes miesu un izrādās, ka tirgus pills ar butēm..tā kā šamās te pat pie krasta jau vien ir ar reņģēm gan pašvaki - tik divās vietās svaiga bija atrodama...pārējās ar sarkanām ačtelēm un vēdera saturu uz āru
Es bušu kātus pērku tirgū. 7-10 Ls par bomi un nekādu problēmu. Pēc copes dārzā izskaloju no smiltīm ar ūdeni. Neviens kāts vēl nav saplīsis. Firma saucās Black Mamba laikam.
Labrīt, kolēģi! Kur atskaite par veiksmīgo copi? Vai ķirsītis un svaigais jūras gaiss ir darījis savu? Pats gan nevienu līdzbraucēju neatradu, bet kaimiņa iedrošināts ("tikko čomi zvanīja - Kolkā baigi ņem, 40-50 bute katram") astoņos sestdienas vakarā esmu pie jūras. Neliels mainīgas intensitātes lietutiņš un vējš nav traucēklis. Vēl divas kompānijas tādu pat trako jau priekšā. Ieriktējos arī es un sametu savus kātus. Uz pirmā kāta duplets, uz otrā viena. Sākums ir. Trešais iemests tuvu, uz tā tikai zāles. Salieku svaigu zaceni un iemetu krietni tālāk. Nepaspēju pieiet pie pirmā kāta, kad smalkais fīdera kāts saliecas bez maz deviņdesmit grādos. Ir kontakts! Steigties nav nozīmes, ja reiz paņēma, tad tur pat arī sēž. Apskatu pārējos kātus un eju skatīties. Nāk ārā smagi, velku prātīgi. Skatos, viena ir, otra arī. Nav slikti. Kad loms pie krasta, arī uz trešā āķa izrādās sēž bute. Pirmais triplets! Yes!!! Pamazām vējš un straume kļūst ar vien stiprāki. Vēl pa vienai butei trāpās. Līdz pēc vienpadsmitiem uz āķa vairs tikai jūraszāles. Kad sistēmas uzreiz pēc iemetiena tiek aiznestas pat ar 120 gramiem svina, nolemju ka man pietiek. Desmit smukas vidēja izmēra butes spainī ir, tie n-tie desmiti lai tiek citiem.