Es laikam esmu dumjš, bet es tajā kartē neatradu Rīgas līci
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Izskatās, ka līcī 10-20cm ledus. No viena paziņas dzirdēju, ka vakar veči Saulkrastos bijuši uz ledus. Tātad sestdien jālaiž pafilmēt un paķert luči prieks
Aizvakar pats ar pa līča ļadu pavazājos.Cerams,ka uz brīvdienām varēs jau tikt vietās,kur dziļums ~3-4m.Tasd jau būs iespēja tikt pie kāda luča bērna.Lai tiktu tāļāk kur iespējams salaku noķert,vēl jānogaida. :))