Bet ar to zīmēšanu vajag piešauties un saprast ko gribi. viņi tajā mājas lapā arī ir gudri. Pieņem 12 bezmaksas braucienus, katrs max 2 stundas, BET ja nobrauksi kaut 20 min un izslēgsi, un ielādēsi tajā lapā, tad tas tāpat būs viens brauciens un 1,4 stundas pa pieskari. Ja gribi precīzi, tad jābrauc lēni un čūskiņā ik pa max 5-10 metri, lai arī teorētiskiv ar stipri vairāk. Izņemot pāris vietas, tas ko es esmu sazīmējis ir precīzi. Bet vēl viens brauciens uz divām stundām prasītos. Redzēs, moš brīvdienās sanāks vēlreiz aizšaut.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu, tad nu pa šito sezonu sazīmēšu, nākamājā priecāšos par kartēm, ātrāk nez vai sanāks lēnām izbraukāt :) Bet nu vismaz tas, kur būšu nobraucis, būs acu priekšā
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Pierīgu jau toč vairs nav jēgas zīmēt. Daugava ir praktiski visa, bet Daugavā karte kā tāda man baigi saistoša neliekas. Ķīsis arī ir. Ja nu vienīgi Tev tur savos krajos
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tas jā, Daugavā šim drusku "nestandarta domāšana", tur viņu pašu jāmeklē, ne kočkas :D
Gribās biki saprast šādus tādus pampakus gan virs Rīgas HESa, gan Pļaviņās un Buļļupes plauktus arī neesmu līdz galam spējis sev galvā saglabāt pa divām sezonām :)
A Ķīsis mani pirmajā gadā Rīgā na haļavu sabaroja ar labiem ašukiem, a pēc tam ilgi mērdēja badā gan jau ar laiku sadraudzēsimies
Šodien nedaudz arī pamētāju spini pa vienu mazu upīti tepat netālu. nebija ne piesitiena, toties ievēlos ar vienu kāju līdz celim dubļos
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Rēcīgi jau bija, bet man gandrīz zābaks tajos dubļos palika. Vienreiz Vecdaugavā ir bijis vēl trakāk, ka vispār knapi izlīdu
Es jau darbā sēžu kaujas gatavībā. Kā 1.maija rītā mani nomainīs, tā ar pārinieku laižam atklāt sezonu!
Es šosezon arī neesmu baigi gatavojies. Pat gandrīz neko neesmu klāt nopircis, tik vien kā pavadiņas vakar pāris paņēmu un dropšota stienīšus. Sezonas laikā tāpat inventārs un mānekļi mēdz papildināties Stārķis gan jau nebūs. Centrā neesmu šamējos manījis
Un vispār, nomainot eho, nomainījās arī visi plāni.. Jau n gadus tradicionāli atklāju sezonu vienā seklā ezerā laukos, a šoreiz likšu tam visam virsū i braukšu reizē ar copi savām dažām vietām dziļumus zīmēt..