VIETNES IZVĒLNE
COPES KALENDĀRS
http://parcopi.lv/index/copes_kalendars/0-14
STATISTIKA
Online kopā: 5
Viesi: 5
Lietotāji: 0
Sākums » 2009 » Marts » 9 » Parcopi.lv
Parcopi.lv
00:11

Makšķerēšana un vēžošana ir lieliski atpūtas un izklaides veidi. Nav svarīgi vai jūs esat pludiņmakšķernieks, spiningotājs, mušiņmakšķernieks, zemledus makšķerēšanas cienītājs, liels grutsmakšķeru cienītājs, vēžošanas cienītājs, profesionāls makšķernieks, vai "svētdienas" makšķernieks,  mūs visus vieno interese par šo lielisko laika pavadīšanas veidu - atpūtu pie ūdeņiem. Jo tādu pozitīvo emociju lādiņu, kādu var saņemt makšķerējot un vēžojot, kā arī, vienkārši atpūšoties pie ūdeņiem, citur grūti dabūt.

     Makšķerējot un vēžojot var vērot lieliskus un neaizmirstamus dabas skatus, var pabūt vienatnē ar sevi un dabu, tādējādi saņemot lielu pozitīvas enerģijas devu, var aizmirst par problēmām, ja tādas ir,  var aizmirst par to, vai tu esi direktors, vai parasts strādnieks, jo pie ūdeņiem mēs visi esam vienādi, bet makšķernieks makšķerniekam vienmēr palīdzēs, nelaimē nepametīs un visādi izpalīdzēs...mēs cits citu pazīstamam jau pa gabalu un cits citu sveicinām. Iespējas saņemt pozitīvas emocijas ir ļoti plašas, tieši tāpēc mums visiem tik ļoti patīk šī nodarbe.
     Atcerieties, ka makšķerējot obligāti ir jāievēro makšķerēšanas noteikumi! Sekojiet, līdz izmaiņām noteikumos, kā arī nepārkāpjat tos! Ja redzat citus tos pārkāpjam, tad aizrādiet. Ja atrodat ūdeņos maluzvejnieku tīklus vai murdus, tad paši tos neaiztiekat, bet zvaniet
un ziņojiet par pārkāpumiem. Var zvanīt Vides Dienesta inspektoriem vai Pašvaldības Policijai.
     Nepaturiet nekad vairāk zivis, nekā jūs paši izlietosiet! Vēžošana Latvijā ir ļoti nesakārtota, tāpēc visiem vēžošanas entuziastiem ir izveidots atsevišķs forums, kur var izrunāt visas lietas un nebūšanas, kas saistītas ar šo jomu.
     Ne asakas visiem makšķerniekiem, ne spīles visiem vēžotājiem!


 
Parcopi.lv administrācija
Skatījumu skaits: 14057 | Pievienoja: parcopi | Reitings: 4.5/61 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
PROFILS
Viesis!

Jūsu vārds: Viesis
Jūs atrodaties šeit: -dienas
IP:3.140.242.165
IEEJAS FOMA
Lietotāja vārds:
Parole:
SAVĒJIE
https://www.facebook.com/Lielais-Loms-108094701064355/

https://www.facebook.com/SarkandaugavasunTumsasKauss/

https://www.facebook.com/CMSBIEDRIBA/ http://www.vesturesklubs.lv/
VIETNES DRAUGI

Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv