Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nesen te izbraucu uz privāta ezera ar parasto laivu paspiningot, bet nezinādams ka tas ir privatais, pēc laika ieraudziju ka saimnieks tā ezera tīklus vilka arā ar smukā karpam , katra tiklā pa desmit un vairāk metrīgas zivis, viņš tudaļ, piebraucot pie manis nolamāja piedraudeja lai atri pazudot ka šeit kert nedrikst, bet pats tiklus liek!! galvenais tas ezers pieder 2 personām! Vai tad man parastajam spiningistam jau nedrīkst nekur pakert, bet tiem lopiem ir vissatļautība?
Foruma moderatoriem kārtējais publiskais fui Kāpēc visu laiku visus video linkus un foto kodus jāliek tikai man? Tos ierakstus taču mierīgi var palabot moderatori?!!! Esiet lūdzi aktīvāki! Nav taču tik grūti pielikt video kodus [video] un tieši tādu pašu ar sl'psvītru beigās un kodus bildēm $IMAGE1$ un līdz $IMAGE5$
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar nedaudz pasūdzēšos - Dadzīc mani šorīt uzmodināja 5 min. pirms modinātāja zvana. Vot! Tāpēc man nečērās! Jutos ļoti neizgulējies un nevarēju atrast tirināšanas pareizo frekvenci.