Vispār malači, tik ātri jau tik daudz ko esat paveikuši. Veiksmi!
Gribās ātrāk ievākties jaunajā būvē, cenšamies! Paldies!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Boroda - ir labi. Nav kā Tavos rasējumos, bet ir ok Ne šķībāka, kā pārējiem. Par kaimiņa garāžu pat taisnāka un gruntīgāka!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Malači. Klau, a kādas ir izmaksas par vietu pie Jumsimi tur? Cik redzu pēc bildēm, vakantas vietas vēl apkārt ir?
Un kādos ciparos +/- materiāli būs nostājušies? Tīri informācijai, jo pats esmu konkrētās pārdomās kā tālāk rīkoties - piekabe un garāža, kas sanāks dārgāk, bet atstāj mobilitāti, jeb bāzēties kaut kur te, pie ūdeņiem, un, kad sanāk kautkur braukt tālāk, rullēt kopā..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Kad pabeigsim publicēšu izmaksas, cipars nostāsies +/1000€. Iestāšanās kooperatīvā 45€, gada maksa laivu garāžai 65€ gadā. Kaut kā tā. Tieši blakus man kaut kas jau taisās būvēties, bet tur vieta vēl paliek!
Skaidra bilde! Tad veiksmi tālākajos darbos, a man viela pārdomām tālāk Citādi visu laiku laivas un motora staipīšana uz balkonu sāk nogurdināt. Laikam nav vairs 25
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Vells viņ zin, man liekas, ka šajā gadienā ar materiāliem bik perebors, bet toties tiešām baigi gruntīgi. Mans domāt, ka ļoti labi varētu ierakstīties arī 600 EUR, tas vismaz pēc tā, kā esam tur apkārt būvējušies. Tad gan parasti kāda siena jau ir gatava un nav jāaiztiek nekas.
P.s. 7dien smuks laiks solās. Ieteiktu noklāt jumtu. Ja vari dabūt to lodlampu, balonu, mastiku, tad varam to nodarīt.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Ja vārtus uztaisīsim paši(man jau pilns ar paraugiem sazīmēts), tad izmaksas saamazināsies. Materiāli lieti noderēja melnajai grīdai un noderēs arī vārtiem. Tā, ka beigās būs viss ok - nebūs par daudz! Sestdien sagādāšu mastiku, ruberoīdu un līdz svētdienai dabūšu arī lampu. Davai, tad svētdien bliežam!
Jap, tāpēc arī viņas neko nemaksā! BET ik pa desmit gadiem garāžu biedrība slēdz nomas līgumu ar Rīgas ostu (viņiem pieder zeme) uz 10 gadiem, ka viņi zemi neaiztiek. Protams, var pienākt brīdis, ka nekāda pagarinājuma nebūs, bet it kā nekas par to neliecinātu. Ja būtu zemes grāmata, tad normāla garāža tajā vietā būtu dzīvokļa cenā.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tā jau ir,manā miestā līdzīgi, pats ar kooperatīvā iestājos un pa 600 euro naudiņām tiku pie mūrētas garāžas ar visu bedri:) Kāds valsts kantoris bildēs nopeilēs sabūvētās būves un ar nodokļu uzrēķiniem neieradīsies:)