Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nez, kāpē tai bildē, ko Kreisais ielicis, tās zivis tik briesmīgi lec no ūdens??? ir redzēti video, kur arī kāds mauc ar laivu un šamās vājprātā lec....
nez, kāpē tai bildē, ko Kreisais ielicis, tās zivis tik briesmīgi lec no ūdens??? ir redzēti video, kur arī kāds mauc ar laivu un šamās vājprātā lec....
Priecājās Man vienam daba biedram ir video no mūsu pašu Daugavas, kad pievakarē ūdens burtiski vārās no zivīm. Tas ilgst kādas 10minūtes un viss nomierinās. Pats ko līdzīgu esmu redzējis tikai asaru baru izpildījumā un tad apkārt arī ir tāda kā čāpstināšanas skaņa. Asari tā dara, kad medī barā mailes, bet kāpēc citas zivis un vēl tādos baros lien pie ūdens virsmas un lec ārā, to gan es nezinu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)