1. vieta - nu i vsjo. ( pamatojums - ar neprofesionālu kameru, manā ieskatā - tiek attēlots gan rudens, gan ciešama kompozīija. Ir gan kaut kaut kāds priekšmets, gan skaista rudens kolāža, vai vnk skats. Ir kaut kas sakomponēts vairāk par parastām lapām); 2. vieta - bija domas un pārdomas, jo visas bildes oki. Mani uzrunāja atkal Kurzeme 17.10.19. Tā vienkārši, bet vienkāršumā ir savs skaistums. Jūra - nu kurš to nav redzējis...pašam tādas akmentiņu zemā skata bildes daudz... 3. vieta - Ikšļile. Autors nebaudījās melnbaltu ielikt. Man ar tā kādreiz patīk. Tāpāt noteikti var manīt rudens klātbūtni un autora skatu - katrs var mēģināt lapu krāsas iedomāties pa savam. Vspb - jaukas bildes, visas ir labas. Ja varētu visām piešķirt pirmo vietu, tad tā arī darītu. p.s. Uz tikšanos ziemas bildēs!
Balsojam par trīs bildēm. 1.vieta - 3punkti, 2.vieta - 2.punkti, 3.vieta - 1.punkts!
Bildes, par kurām var balsot: Kapracis - Skats uz Gauju Boroda - Saules atspulgs ūdenī, zem rudens lapām Boroda - Sēne Boroda - Sēnes Boroda - Jūra Boroda - Rudens lapas Boroda - Jūras akmentiņi Poga - Nu, lai iet! Poga - Rudens cope ir fantastiska! Poga - Rudens pieskāriens! Poga - Zelta stunda Poga - Nu i vsjo! Ametista - Kaut kāds tāds mums tas rudens 1 Ametista - Kaut kāds tāds mums tas rudens 2 Kapracis - Rudens koki Kapracis - Velo lapās Kapracis - Velo pie koka Kapracis - Zelta koks Kapracis - Pīlādži Boroda - Saule starp koku zariem Grunteņu Zandarts - Ikšķile Grunteņu Zandarts - Mergupe Grunteņu Zandarts - Gauja Grunteņu Zandarts - Mazā Jugla Grunteņu Zandarts - Kurzeme 17.10.19. Grunteņu Zandarts - Atkal Kurzeme 17.10.19. Grunteņu Zandarts - Kurzemes jūra July - Līdaka rudens lapās July - Apvītie koki July - Mušmires lapās July - Uzglabājamais tīkliņš kokā July - Rudens ceļš July - Koks pār upi
Lai uzvara tiek labākajai bildei!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Borodas balsojums pieņemts Tiešām šogad ļoti daudz smuku bilžu un izvēlēties trīs labākās ir ļoti grūti, bet es savu izvēli esmu izdarījis! 1.vieta Grunteņu Zandarts - Kurzeme 17.10.19. 2.vieta Kapracis - Velo lapās 3.vieta July - Līdaka rudens lapās
Balsojot vadījos tīri no tā, kas manuprāt ir "visrudenīgākais" Skaistas bildes Pogai, labas bildes Borodam un skaistas bildes Grunteņu zandartam. Par cik gribējās nobalsot par trīs dažādu dalībnieku bildēm, tad nesanāca visiem balsis. Ļoti patīk arī bilde "Mergupe", "Zelta stunda" un "Saule starp koku zariem". Kā ir, tā ir - ļoti skaistas bildes, paldies visiem par dalību un es savu izvēli esmu publicējis!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)