Reku mans zandartiņš:) 69cm un 3150 grami. Lielupē noķēru šodien. Nav jau 2.5 kg līnis vai 8.7kg līdaka, bet ir tomēr mans līdz šim lielākais noķertais zandarts:) Vakarā vēlreiz aiziešu, varbūt vēl lielāks patrāpīsies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Reku mans zandartiņš:) 69cm un 3150 grami. Lielupē noķēru šodien. Nav jau 2.5 kg līnis vai 8.7kg līdaka, bet ir tomēr mans līdz šim lielākais noķertais zandarts:) Vakarā vēlreiz aiziešu, varbūt vēl lielāks patrāpīsies taada
Foršs zandarts, man vēl pat tādu nav sanācis izvilkt...
Khem, khem..... Virs trīs kilo zandarts nav vairs "pat tāds" Man teiksim 2.4 ir lielākais
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tāds paresns izskatījās... domāju ka mailes pierijies jau:)) pēc tam izrādījās ka ar ikriem pilns vēl... varbūt jaucu kaut ko, bet man liekas ka nārsta laiks šitiem bija labu laiku atpakaļ...
Piesaku savu nākamo rekordu. Zivs – breksis Svars – 1,90 kg Vieta – dūņains ezers Latvijā Makšķerēšanas veids - pludiņmakšķere Brīvdienās apmeklēju savu iemīļoto Latvijas ezeru, alkstot pēc līņu copes. Jau pie laivu nomas saņēmu informāciju, ka līņi šovasar ir slinki uz copēšanu, bet brekši ņemto labi. Devos ezerā, iebaroju vietiņu un gaidīju. Mazie rudulēni praktiski nedeva iespēju lielākajām zivīm tikt pie manas ēsmas. Kad jau biju noguris no intensīvās „ķer un atlaid” rudulēnu atrakcijas un taisījos braukt krastā, pēkšņi cope apstājās. Tas šķita interesanti, tāpēc nolēmu mazliet pagaidīt. Tad atkal atsākās sīkajām raksturīgā cope. Noskaitos un dusmas piecirtu.... Makšķerkāts ripā, spole kauc un, no enkura noņemtā laiva seko zivij. Vilciens bija konkrēts, bet ļoti taisnvirziena – tas nav līnis. Paspēju pacelt noķerto līdz ūdens virsmai un manas acis varēja vien priecāties par jauku brekšu portfeli. Tālāk jau kā pēc grāmatas – gaiss brekša žaunās, zivs pārstāj pretoties un iegulst manā uztveramajā tīkliņā. Te nu tas ir – mans lielākais breksis dzīvē. Ražens portfelītis 1,90 kg svarā. Nu jau gardu muti notiesāts.