Nu man teiksim no tās picasas nesanāk ielikt. Sauciet par Dunduku vai kā savādāk Variants labs, bet man nesanāk!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es ar tur sākumā nočakarējos, kamēr sapratu kas par desām. tur taisa tās galerijas un katrai defoltā ir ielikts, ka tā ir privāta, tāpēc nepiedāvā iespēju embedod vai bildes linku. viņa jāuztaisa vai nu kā publiska vai ar ierobežotu pieeju (tikai tie redz, kam ir links).
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Karoče pagaidām visas bildes vienkopus var apskatīt šeit!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Beidzot ir saskaitītas visas balsis par konkursu un var izdalīt diplomus!
Balsu sadalījums bija šāds:
Bebra bilde Nr1 Pirmās zosis + Bebra bilde Nr2 Makšķernieks + Bebra bilde Nr3 Pēdējais ledus + Bebra bilde Nr4 Putns ar dzeltenu knābi + Bebra bilde Nr5 Līnis +++ /plus var atzīmēt vēl trīs bildes no Jutrixa balss/
Parcopi bilde Nr1 Ledus ar ūideni pa virsu Parcopi bilde Nr2 Saplaisājušais ledus
Ljubitex bilde Nr1 Pavasaris parkā +++ Ljubitex bilde Nr2 Pirmā buča Ljubitex bilde Nr3 Ledus pamazām atkāpjas Ljubitex bilde Nr4 Šodienas novērojums +++ Ljubitex bilde Nr5 Vārna vizinās