Es paņemšu Spulgitu. Man pa ceļam. Man jau visas mantas saliktas un to ir atkal vesela kaudze Jo tūlīt eju uz darbu un pa taisno pēc darba tik iebraukšu pēc mantām un uzreiz salidot!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vislabāk skatīties debesīs A vispār kā pēc kurām prognozēm. Windguru neko ļaunu nesola, daži citi arī ne, bet dažas laika prognozes sola, ka ik pa laikam pafočēs mūs paparaci
Quote (ljubitex)
Un kas ar malku(oglēm)
Ogles man drusku ir. Ja būs vieta, tad nedaudz malku paņems, bet ja nē, tad zāģītis un cirvis būs līdz tāpat!
būs man piektdien jāpaņem viens šampis un tad jau gribēšu vakarā braukt
Tas noteikti paātrina došanos uz copi! Paņemiet to presētas vates veidīgo izstrādājumu, kurš super palīdz aizdegt da jebko. Laikam visās celtniecības bodēs un mošk arī statjikos pieejams.
Nu nekas, gan jau drīz Aigars uztaisīs vēl kādu pasācienu, kur es varēšu tikt. Nu tādu - bezalkohola, tīro copi. Mošk ar jauno paaudzi, lai šie sacenšas.