Laika ekonomijas nolūkā nopirku visu paiku jau šodien un iebāzu darba ledusskapī Mantu kompaktuma nolūkā iegādājos buņdžiņu alu, tas aizņems mazāk vietas Pie veikala piestāsim, kad izbrauksim ārpus Rīgas, tad arī varēs iegādāties visi visu, kas vēl būs nepieciešams. Zivju zupai man viss ir sagādāts, izņemot pašas zivis Lūgums kādam paķert folliju!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es ar tieši folliju aizmirsu bet jāpaķer arī ogles. tad pie viena mēģināšu atcerēties. man ir kilograms sāls, ja nu kas neņemiet vairāk. a es kompaktuma nolūkā paņēmu litru šņabi un miers! šitādā laikā alus nemaz neprasīsies un laivā nebūs droši laist pār bortu
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
skatos, ka sola zemu spiedienu. līdakām šitais patiks un vēju ar sola ar vien mazāku. lietus brīžiem - tas kas vajadzīgs es domāju, ka zupā kaut kas būs ko ielikt ja ne līdakas, tad asariem jābūt. esmu optimisma pilns.
Nu tad jau manīsim Sāls man arī jau kilo bija paķēries, vismaz visu sasālīt toč varēsim Nevaru sagaidīt jau rītdienu. Jauns ezers, jauni iespaidi Rīt uz vietas jāsarunā cikos sāksim sestdien sacenes Folliju gan vajadzēs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
sacenes jāsāk 4:00 nav ko marinēties. esmu mētājis 3:15, kad vēl tumšs tā, ka neredz kur iemet un ir labi ņēmis uz 8:00 jau ir cauri visa cope. bet nu tas pie nosacījuma, ja saulains. varēs gulēt kad līs lietus. 6dienas rītu sola labu.
Nu uz vietas sarunāsim. Kā vairums nolems, tā arī sāksim. 4:00 gan man šķiet nedaudz par agru. Ja piektdien līdz kādiem 1:00 pasēž un iekožās cepumā, tad ar trim stundām miega var būt par maz. A ja neiet gulēt, tad arī īsti aktīvs spiningotājs vairs nesanāk Nu to uz vietas nolemsim
zilonis gaida, kad uzausīs Marss, kaija saprata, ka plikai lidot nozīmē neiedot balodim, kurš redzēdams veļas ziepes iedomājās par slimu vāveri, kura aplaidusi koku saknes, kuras noraugās zilonī, kurš gaida, kad uzausīs Marss
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
nevajag neko lietot - viss dzīvē ir pakārtots un veidojas tāds, kā slēgtais logs, kas ir kā aplis - ķērājs ķer ķeramo, savukārt zilonis....zilonis ir liels dzīvnieks....
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!