Skatos, ka Lielupe izvirzās vadībā. J0nis būs priecīgs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mazais jautājumiņš - kas parasti notiek šādos salidojumos? Ja visas aktivitātes ir tādas, ka pietiek ar auto (transports uz turieni) un dažiem kātiem ar pribambasiem, tad var mēģināt pabalstīt pasākumu - kopā būs jautrāk http://parcopi.lv/sml/copee.gif
Lai būtu vēl jaukāk, piedāvāju izveidot atsevišķu ziedojumu kontu, kur ieskaitīt ziedujumus visu augstākajam par labvēlīgu laika apstākļu nodrošināšanu
Iesācejs, šādos salidojumos veči pieņem pilnu ģīmi, tad skaidro attiecības-kur ko kurš ir ne tā forumā rakstījis un dod viens otram pa ģīmi, ka šķīst vien! es pēc dabas pabailīgs būdams, tāpēc arī nebraucu uz salidojumiem:)))
Iesācejs, šādos salidojumos veči pieņem pilnu ģīmi, tad skaidro attiecības-kur ko kurš ir ne tā forumā rakstījis un dod viens otram pa ģīmi, ka šķīst vien! es pēc dabas pabailīgs būdams, tāpēc arī nebraucu uz salidojumiem:)))
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Labs ir, tad komplektā pie kātiem meklēju ķiveri un aizsargus (pa visu rumpi) un piestrādāju pie savas fiziskās formas ... gan jau tad būs cerības turpināt copes padarīšanu arī pēc pasāciena