Nu nē, tad es labāk tepat pie Maksimas ķeru. Vismaz veikals blakus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nemaz neaģitē. Ar makšķeri tur darīt nav ko Ja kā uz talku, tad cita runa
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bet ja nopietni, tad man ne mazākās jausmas, kur mēs varam savākties un sarīkot super mačus Nekur tālu braukt es negribu, tas nu ir točna
starpcitu, ar grunteni varbūt nē, bet ar pludu gan - katru gadu tajā kanālā galā, kur vasarā viss aizaug, vecīši uz pludiem velk labus līņus un karūsas + pērn uz rudens pusi čalītis uz dzīvo ākstīdamies tur izvilka mēra līdaku un zandartu lieli rudu'ļi un brekši vispār neskaitās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!