Drīzāk pie Kuldīgas. Bet mēs ar bračku startējam no Ventspils katru gadu Un tur ir divi blakus ezeri. Lielais un mazais Nabas. Forša vieta. Man baigi patīk
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pratigi teikts kas var but labaks par skaistu glumo ?
Nu ja, ka! Es maijā gribu kārtīgi spiningu izvicināties un uz pludu pasēdēt klusumā un mierā, sev zināmās vietās. Ar salidojumiem tas īsti nav savienojams, tā vairāk ir tieši dabas baudīšana un domu sakārtošana. Bet pirms tam un pēc tam vajag salidot!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu ja, ka! Es maijā gribu kārtīgi spiningu izvicināties un uz pludu pasēdēt klusumā un mierā, sev zināmās vietās. Ar salidojumiem tas īsti nav savienojams, tā vairāk ir tieši dabas baudīšana un domu sakārtošana. Bet pirms tam un pēc tam vajag salidot! alus prieks
vo vo glumajam vajaga klusumu un mieru ta ir vientlibas cope
Labi i ,ja runājam par pavasara salidojumu ,es teikšu esmu pret .Salidojumu uzskatu par pilnībā izdevušos ja pavadītas vismaz dienas 2 !!! Ja to lietu taisīsim biežāk zudīs viss kaifs :)Kaut gan protams mēs to varētu arī izdarīt pie ----15 grādiem :)es vairāk ieteiktu to par pavasara sanākšanu , vai nu kau kā tā uz vienu dienu . Bet salidojumiem atstāt to pieskaņu- salidojums .!!!!!Kur varam tiešam satikties kā pēc skolas uz klases vakariem un tas ir jādara ,bet vārds ,salidojums ,tas ir jāmāk sievai iestāstīt ka tā nav parasta cope !!!! Bet cope ar zivīm [img]http://parcopi.lv/sml/kikina.gif[/img un vispār man sieva šogad sāks ķert zivis ( makšķerēt)
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…