Tur blakus pēc kartes ir arī Garmuižas ezers, Laipītis, Sudārdziņš, Salājs, Baltais ezers un viena peļķe bez nosaukuma. Ja kāds grib paklaiņot forelēs, vai citiem ezeriņiem, tad tāda iespēja tur ir
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jūnija salidojumā par mangāli mums kalpoja mašīnas disks
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ezera pietekas, atteka, kas ietek upē, no kuras iztek pieteka, tur kur mazais strautiņš
Foreles, vai līdakas - tas vienalga! Galvenais sapulcēties kopā labā vietā, labā kompānijā un labi atpūsties
Aigar es štukoju, ka varētu paķert līdzi savu motorīti (ja vieta mašiņā būs, jo man naff un pie kāda nāksies piemesties :D) un piemest pie Tavas laivas - man padomā viena točka uz kurieni jāaizlaiž obligāti, bet patālu no naktsmītnes un ar pūslīti līdz turienei ar airiem būs kā būs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Aigar es štukoju, ka varētu paķert līdzi savu motorīti (ja vieta mašiņā būs, jo man naff un pie kāda nāksies piemesties :D) un piemest pie Tavas laivas
Nu labāk Tavu motorīti, nekā tos milzīgos akumulatorus vest līdz, kas mega daudz vietas aizņem