Es laikam nebūšu, dēļ finansēm. Labāk fīderim barību nopirkt.
Tu esi no Ogres? Moš vēl kāds no tā gala brauc un var paķert. A kādas tur vēl baigās finanses vajag. Viss pasākums par brīvu, nekādu dalības maksu. Ja tiec līdz Rīgai, tad iespējams varu Tevi paķert savā auto, vēl nezinu cik man līdzbraucēji būs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jāiet uz pagrabu, jāpaskatās ko var izmantot par mangali
Atkal visi klusē kā partizāni, vai arī visiem citi plāni
Uz šo brīdi izskatās, ka kompānija varētu būt sekojoša: J0nis Je6ka Parcopi Chominsh Sheriff Sancho76 Spridzeklis Staut? Aporija? Jutrix? Briedis? Anatolijs?
Protams, ka obligāti nav jāpiesakās un var ierasties jebkurš interesents
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gan jau vējš nojumi atkal sagāzīs, bet tas piederās pie lietas
Starp citu, par mangali esmu izdomājis izmantot mašīnas disku
Jā, Mangaļsalā ar Briedi ne reiz vien tas ir pārbaudīts, tāpēc arī ņemšu disku līdz. Mazāk vietas ar aizņem
Es vēl īsti nezinu, cik ar mani brauks, iespējams, ka no Rīgas varēšu paķert Tikai tad Tev jātiek no Siguldas līdz Rīgai. Bet par vietām mašīnā es zināšu ceturtdien-piektdien. Bet nu dikti jau gribētos Tevi salidojumā redzēt un arī balvu atdot
Nu švaki,mēs ar nevienu nevaram paķert !!! Ja nu mūs vienīgi Jo lielākai daļai sanāk braukt caur Iecavu ! Vietas jau itkā būtu ... varbūt kāds no šīs puses vēlas ??? Vai Bauskas apkaimes ,piebrauksim ,paķersim . Pāris kilmetru tur vai šur (kakaja raznica )
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
sveiciens visiem saja karstaja diena! gribetos uzzinat?vai gimene ar mazu bernu un suni ari drikst piedalities? gribetos jau apskatit jaunas makskeresanas vietas un varbut ari kadu zivteli konkursam nokert
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani
sveiciens visiem saja karstaja diena! gribetos uzzinat?vai gimene ar mazu bernu un suni ari drikst piedalities?
Protams, kāda runa! Cerams, ka suns nav agresīvs