Nu par to C&R katram savs, manuprāt neviena galējība nav normāla. Bet pārējais man šķita tīri lasāms, kaut piekrītu, ka nekā jauna neuzzināju, bet šī sadaļa ir iesācējiem un domāju, ka zivju sugas aprakstītas normāli, plus bija interesanti palasīt par zivju parazītiem. Arī receptes diezgan labas! Mani tikai izbrīnīja autora teksts, ka pliči nederot voblām.....man tie šķiet vieni no labākajiem priekš voblām! Nez, manuprāt iesācējiem normāla lasāmviela un nemaksā jau nemaz lielās naudiņas. Pieredzējušākiem copmaņiem var arī nepatikt, bet man instalējot datorus izlasījās ātri
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Iesācējiem un ne tikai. Šeit var izlasīt Normunda Grabovska vairākus rakstus, kas ne pārāk sen ir publicēti žurnālā Copes Lietas - tiem, kas neabonē vai kaut kur nobāzuši žurnālus, bet labprāt izlasītu kādu labu, iepriekš lasītu, šī copes eksperta rakstu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nopirku atkal šī gada gadagrāmatu. Bišku pašķirstīju, ir interesantas tēmas arī, kas var ieinteresēt, ne tikai iesācējus!