znaju, znaju bet es vēl klusi, klusi ceru, ka pārējiem salidojuma dalībniekiem būtu iespēja tikt iepriekšējās brīvdienās un salidojumu varētu taisīt tad
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Slikti, jo 4.datumā ir tas Vienības velobrauciens, kurā startēju es un vēl divi salidojuma dalībnieki. Ja nu vienīgi brauc ceturdienā un sestdien vakarā atpakaļ, bet tad svētdien pedāļi galīgi nemīsies Tu jau ar sestdien pa taisno no Kāla ezera uz Liepāju vari maukt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nu jā, ta nekas prātīgs nesanāks a braukt pa taisno no kāla nozīmē iet gulēt laicīgi un neko nelietot a nedēļu vēlāk Jums droši vien pa aukstu būs va ne?? labi, jau labi...es jau saprotu, ka man šitas pasākums iet secen
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
a nedēļu vēlāk Jums droši vien pa aukstu būs va ne??
Domāju, ka nedēļa neko neizšķir, tieši līdakas jau varētu būt aktīvākas. Ja Tu 100% nākamajā nedēļā tiec, tad esmu ar mieru pabīdīt šo pasākumu nedēļu uz priekšu, bet vairāk gan nē Pluss būtu tāds, ka mums būtu gids un man darbā nevajadzētu mainīties Aukstums kārtīgu copmani nebaida, vajag tikai drēbes un iestiprināties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu ok, par cik Tev šodien dzimene, tad pabīdam salidojumu uz 16.-18. septembri Būs mums vismaz vietu gids
Ta manīs. Pagājušā ziemā bija viena iespēja ar pirtiņu u.t.t. Sākumā vienu citu pasākumu gribu noorganizēt, tad domās par salidojumu. Nav izslēgts
Nu jā, un tad jau Tu zini, ka Tava palīdzība arī būs nepieciešama
Paturpinot to salidojumu tēmu...... Vienu vajag tagad pavasarī, tikai nezinu kur un kad. Nākamais jau ierastais jūnija sākumā. Tad vienu var vasaras vidū pie Marti. Un viens septembrī kā noslēdzošais, kamēr vēl naktis nav dikti aukstas Kaut kā tā