Varēt jau var. Iesaki vietu, kur var kāds bariņš apmesties un pacopēt, arī atpūsties. Pagājušo gadu bijām Vaidavā, tur es toč vairs negribu Par vietu tuvākajā laikā jāvienojās, bet datumi tad varētu palikt, ka otrās septembra brīvdienas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man ir viena vietiņa padomā - dikti mīļa un ļoti skaista! Kāla ezers - pasakaini skaista vieta (patālu gan sanāk) Bet tur varētu ar laivām ielaisties, aizmaukt uz salu, tur sasliet teltis, iekārtoties. Līdaku cope tur ir ļoti sportiska un interesanta, pa nakti no krasta var diezgan rezultatīvi uz zušiem pasēdēt, kā arī vēži tur ir gana (vismaz bija)!! Bet kā jau teicu patālu!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Sevišķi, ja nebrauc mašīnās pa vienam, tad nav tik traki. Es tur neesmu bijis, tas būtu interesanti. A tur reāli ir vieta, kur apmesties copmaņu grupiņai? Ko pārējie par tādu variantu saka? Gaidu arī citus ierosinājums!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu tur ir tā, ka mašīnas var atstāt krastā, tur uzkačājam laivas un airējam uz salu. Uz salas aug mežs (ar izcilām baravikām), bet salas krastā ir vairākas vietiņas, kur var smuki piestāt un palikt, sacelt teltis un doties copē - tā ir mana mīļākā un skaistākā vieta Latvijā, kur pašam nācies būt! Diemžēl pēdējos 4 gadus tur nav sanācis izlausties, varbūt tamdēļ tāds dzinulis uz turieni, bet nu skatās..tas tik tāds ieteikums
Man jau patīk jaunas vietas. Ja tur vēl arī sēnes var palasīt, tad jau super! Pagājušo gadu Chominsh Vaidavā pilnus maisus pielasīja. Vismaz bija kaut sēnes, ja ne zivis Pagaidām tātad ir divi ar pusi varianti: 1.) Bauska, Mēmele 2.) Kāla ezers, Madonas rajons 3.) Kaut kur Ziemeļvidzeme
Tad tik seko līdz informācijai, varbūt pašam ir kādi ierosinājumi, gan jau līdz kaut kādam kopsaucējam drīz nonāksim un septembra pirmajā pusē, visticamāk 10.-11. vai 9.-11.septembrī viss notiksies! Katrā gadījumā gaidīti ir visi portāla lietotāji, kas vēlās piedalīties...un ne tikai portāla lietotāji
vēl pastāv variants, bet to vajadzētu vairāk uz septembra beigu pusi - doties butes iekarot uz jūrjiņu :)) bet nu tas jau ir lielāks gabals ko kulties
To jau var izdarīt tāpat, mazākā vai lielākā bariņā, bet kā salidojuma variants bušu cope manuprāt īsti neder. Jo kāds grib ar pludu ķert, kāds spiningot, kāds ar grunteni, kāds tikai kompānijā pasēdēt..... Uz butēm var tāpat rudenī aizmaukt, bet salidot vajag pie upes, vai ezera
nu ja tā, tad varam pa visam tuvu - pie manas laivu garāžas - var gan pludu iemest, gan spini pamētāt, vēži ar tur ķipa trāpoties - šitas man labpatiktos, jo es varētu iet gulēt uz mājām, nevis teltī
nu ja tā, tad varam pa visam tuvu - pie manas laivu garāžas - var gan pludu iemest, gan spini pamētāt, vēži ar tur ķipa trāpoties
Tad jau var aiziet visi kopīgi uz barčiku un pielakties, nafig vispār makšķerēt?
es par pirmajiem 2 variantiem, abi tādu siekalu un šermuļus uzdzen
Nu man arī liekas ļoti labi varianti gan Kāla ezers, gan Mēmele. Pirmajā nav būts, tāpēc intriģē nedaudz vairāk, plus, ja Zivnieks saka, ka tur tik skaisti