Es pat nezinu kā tur rēķina, ja godīgi. Bet nekāda peļņa nav gan. Kopš esmu ieslēdzis to monetizāciju, man tur uzkrājies bišku virs 3Eiro Lietoju tāpēc, ka tas palīdz saprast vai klips būs redzams visur un visām ierīcēm, vai nē. Jo savādāk, ja ir kādi autortiesību pārkāpumi par muzonu, tad bieži vien no planšētēm un telefoniem vai kādā atsevišķā valstī tādu klipu nevar redzēt. A, ja redzu, ka atbilst monetizācijai, tad viss čikiniekā. Naudu uz to var pelnīt, ja ir BAIGI DAUDZ skatījumu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
parcopi, tad vajag uzmeistarot tādu vidiku, lai miljoni skatītu. izdomā riktīgu scenāriju, noalgo cmukas meitenes fonā ar pikantumiem un nauda nāks griezdamās:))
parcopi, tad vajag uzmeistarot tādu vidiku, lai miljoni skatītu. izdomā riktīgu scenāriju, noalgo cmukas meitenes fonā ar pikantumiem un nauda nāks griezdamās:))
Vispirms Aigaram jākļūst pasaulē ļoti populāram, tjipa kāda no tām Kardašjanu beibēm jāapprec. Tālāk jāsarīko grautiņs mājās ar policaju iesaistīšanos un tas viss jāuzfilmē. Ideju pametu, tālāk jau pats. Par beibi var pārģērbt kādu no jūsu jautrās makšķernieku kompānijas.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)