Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nū, man sapņos ķērās daudz lielākas butes Bet nu feina, feina Jums tā tradīcija un parcopi.lv komandas goda aizstāvēšana, malači! Kad mēs ar J0ni saņemsimies to gan pat zinātnieki vel nezin Nezinu, es uzskatu ka jūrā vispār nav jācopē, ķer ezeros un upēs, bet jūrā lasi gliemežvākus.. :D
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zivniek - tur baigie brikšņi, lai bristu tur sēdēt pa tumsu. Neērta iešana ar kastēm, makšķerēm u.t.t. plus daudz meža zvēru. Strjomna Plus nekas par vēdzelēm tur nav dzirdēts. Nēģi gan ir. Un vasarā, tieši uz dzimeni, dabūju arī sapalu un ālantu
Es nosmējos pa īstam, gandrīz krampis vēderā. p.s. vieta, protams, ļoti zināma, ir tur vēdzeles, bet rudeņos tā pašvakāk, bet pavasarī - gaišā laikā vimbucis, tumšajā vēdzelīte.
Aha Tas suns mūs norēja, nostriļīja sencim paiku un vēl bori apmīza. Riktīgs nelietis