Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tāaaaads besis, tāds besis, bet jāiet uz darbu šodien
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Daugavā ar zandartiem sportot jau var labi un mēri ar izlecot. Ja laikapstāklis atļaus, tad šovakar gribu pasēdēt "na maļka", domāju, ka Ķīsī arī visam jau ir jānotiek.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es ar šovakar ielaidīšos, bet noteikti ne uz nakti. Rīt 7:00 jau jāsak strādāt pie barankas Dzert un pis*ties arī atkrīt
Zivniek, vai ta vakar nebiji? Īstais zušu laiks tak bija Es gan pēc Līgo pirmdienas vakarā iebraukšu pirmo reizi šogad vakarā ūdeņus apskatīt un varūt pat pamācīties dzīvo papeldināt, pie nosacījuma, ja iemācīšos kāstnetu mētāt A mož palikšu uzticīgs spinim.
Un zinu, ka Jums te vairumam būs ļoooti hujova pirmdien, a man nē
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Nedomāju, ka mans šodienas copes kolēģis akceptēs, da i pašam negribās
Kas attiecas uz svētkiem, tad gan 23. gan 24. strādaju,tātad pēcsvētku grūtums atkrīt