Peipī gāja baigi sūdīgi...vējš bija anormāls, ledus praktiski tīrs un man vēl radzes nebija līdzi. Reizes 4 noliku uz acēm, vienu reizi īpaši veiksmīgi ar celi virsū borim...kāja sāp ahūni. Cope ļoti švaka, izdevās uziet rajonu kur vismaz kkas notika, bet asarītis visai nožēlojams, sabaroju pāris lunkas, tur parādījās rauda, bet tik pat ātri arī pazuda. Rezultāts švaks. Ne uz to vietu aizbraucām. Čomi bija Laaksaarē, tur piesita pilnas ragavas. Nāk nedēļ atvaļinājums, tad aizbraukšu uz vairākām dienām.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Peipī gāja baigi sūdīgi...vējš bija anormāls, ledus praktiski tīrs un man vēl radzes nebija līdzi. Reizes 4 noliku uz acēm, vienu reizi īpaši veiksmīgi ar celi virsū borim...kāja sāp ahūni.
Nu vecīt, kā Tev vienmēr šitie pigori padodas!? Būsi laikam turpceļā pārāk daudz grādīgā relaksa paņēmis
Kaut kāds drausmīgākais besis ir iestājies. Nu tā, ka vnk neko negribas darīt. Laikam pāris dienas tā arī būs jādara - jādara neko! Pietrūkst pāris copes dienu, tad restarts uzreiz notiktu un varētu produktīvāk strādāt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ņemot vērā iestājušos pavasari, štukoju ka sestdien varētu pastaigāt ar atvadu gar juglas kanālu. Varbūt kādam ir vēl kāda ideja, kur šobrīd Rīgā/pieRīgā varētu kau cik cerīgi paspiningot no krasta?
Sestdien jau ir marts un no 1.marta līdz 30.aprīlim - aizliegts makšķerēt kanālos un caurtecēs, kas savstarpēji savieno ezerus vai savieno upes un ezerus ar upēm, vai savieno ezerus un upes ar Baltijas jūru vai ar Rīgas jūras līci..... Kā tur īsti ir ar Juglas kanālu? A citur? Andrejosta, Rīgas centrs. Te viss vaļā. Es laikam vēl iepauzēšu. Pat, ja viss nokusīs, tad laivu ar jēga nebūs stumt iekšā, jo iekšējos ūdeņos ar būs liegums no tās copēt.... Bet, ja tāds laiks turpināsies, tad iespējams drīz foreļcopes sezonu atklāšu
Aigar, žetons! Es pat neaizdomājos, ka sestdien jau marts un attiecīgi liegums Paldies par aukstu dušu pārkarsušajām smadzenēm. Hmmm..., štruntīgi. Liegums krietni sašaurina manas iedomātās copes vietas.
Liegums krietni sašaurina manas iedomātās copes vietas
Bet tas paplašina iedomātās iedomu vietas un iedomu copi
Nē. Es rīt pa dienu strādāšu, tā ka ja būsi aizkavējies Vecrīgā varēšu palīdzēt
Ja viņš tur būs tik ilgi aizkavējies, baidos, ka nebūs vairs ar ko norēķināties
P.S. A man atvaļinājums jau sākās.. Aizvilku laivu uz pirmajiem apgreidiem, tagad jāfokusē skatiens uz remontiem mājās.. bļeģ, jau jūtu, kā es atpūtīšos..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!