Redzēs kā ies 6.jūnijāa, manā dzimšanas dienā, kad būs jāiet pie vides inspektora par copēšanu neatļautā vietā(Sarkandaugavas kanālā). Pēc panta skatījos, ka sods no 15-350€! taada
Nu Tev nekas nedraud. Pastāsti par savu lapu parcopi.lv un Tev pateicību izteiks! Es pat nezināju, ka tur nevar copēt.... Ja, kas iesūtīsim kolektīvu atbalsta vēstuli.
Man otrā atvaļinājuma diena, plus zandartu sezonas sākums, a ārā arī kaut kāds bļēeee, pat nav ko teikt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biju nobalsot šodien. It kā pienākums izpildīts, lai gan balsot tiešām nav par ko!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es šodien biju uz lietas izskatīšanu par to, ka makšķerēju Sarkandaugavas kanālā, maija mēnesī un uzrakstīju paskaidrojumu. Lēmums būs nākamnedēļ un soda apmērs arī. Pats sods no 15-350€. Man pirmais pārkāpums un zivju nebija, tāpēc ceru, ka dikti lielu neuzliks. Sods būs jāsamaksā 30dienu laikā, jo savādāk to atdod tiesu izpildītājiem. Tos 800tos noteikumus tur cilā un rāda visai bieži Jā, parasti visus noteikumus ievērēju un še Tev tādu grānātu! Pie kam tajā gadījumā speciāli nostājos aiz augstsprieguma līnijas, jo zināju, ka liegums ir no jūras līdz tai, bet nepadomāju, ka Kundziņsalai šajā pusē esmu Sarkandaugavas kanālā, nevis Daugavā. Atrastos tādā pašā līnījā Kundziņsalai pretējā pusē, nekāda pārkāpuma nebūtu. Jo redz zivis maijā peld tikai pa salas vienu pusi
Slinkums rakņāties noteikumos, jūs jau Rīgas noteikumu guru Tāpēc jautājums vai marķetajā zonā šobrīd ir kādi liegumi vai tajā vietā vispār maz ir kādi liegumi?? Ir doma ar MJ tur pabradāt, bet negribu sodu kā citi foruma dalībnieki
Boroda - es jau neko. Arī pakļaujos. Vienkārši padalos ar savu pieredzi, lai kāds cits izbēgtu no līdzīga likteņa. Cik piespriedīs, tik ar būs jāmaksā, nekur jau nelikšos. Bet pats liegums tāds stipri dīvains ir, bet par varbūt kādreiz citreiz. A varbūt ar ne, jo manas pārdomas un uzskati neko nemainīs!
Je6ka - droši!. Daudz gan tur klāt netiksi, bet šur tur var. Voleros var līdz pašam ūdenim gandrīz ar autiņu piebraukt. Fīderistiem iecienīta vieta. Tur kāds gabaliņš sanāk, kur var pastaigāt