jā, man vakar veicās. tiku pie divām nelielām mēra zaļajām, diviem smukiem mēra žanīšiem un 3 ņemamiem asariem. pie tam - bija iespēja vienu līdaku divreiz pavilkt pirmo reizi viņa uztaisīja sveci un pie pašas laivas nokoda pavadu. otrajā reizē nenokoda un izdevās atgūt āķi. pirms braucu ezerā sākās lietus. patvēros zem tilta un kamēr lija, tikmēr pamētāju DS. zinu, ka tā un tur nedrīkst. neviena zivs tur necieta.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
PIEKTDIENAAAAAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lai gan jāteic tikai tagad jūtos daudz maz atgājis pēc svētkiem, un kādu brīdi stiprāki dzērieni par 5.6% neinteresēs nemaz. Šīs brīvdienas izskatās bez copes paies, rīt aizlaidīs uz Cēsīm, Imantdienas apskatīt.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu ko. Piektdiena klāt, bet es laižu uz Koknesi. Veiksmīgu visiem nedēļas nogali un ne asakas!
Atkal kādu brītiņu nav būts uz copi....laikam būs jāaiziet :D
Man tāpat bija - šorīt beidzot iozlasījos agri rītā. Zuši šoreiz netraucēja , bet tāpat otra šī gada populārākā zivs (arī gluma) bija atsaucīga - 4 sarkanacainos ielasīju... A tāds īsts plaudis šogad joprojām tik viens. Uz līdakām kopš 1. maija nav būts, jo tāaaa atvērāmies, ka bija bail samaitāt iespaidus pēc tādas copes - frikciona dziesmu diena bija...eh, atmiņas ...
PIEKTDIENAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!! šovakar uz ezeru,
Nabadziņš tas, kurš būs ar Tevi vienā laivā