Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es kad gaju juuraa "urval" glaabshanas plostu 8 vietiigo, bija jau ok, gan telts gan laiva, bet aireet pa upi....gribeejaas noshaites no rakeshpistoles kas komplektaa:)))
Man vakar viss bija piegriezies, spešl izbraucu nelielu aplīti, lai salītu. Domas daudz maz noskraidojās. Šodien pa dienu biju dusmīgs uz visu darba vietu. Vēstules tika sūtītas ar cc attiecīgiem darbiniekiem. Atbraucu mājās. Gaidu tālāko reakciju. Laikam daudz ienaidnieku būšu beidzot sakrājis. A man po, kāds esmu tāds esmu. Ja nevar ar labu, caur humoru utt, tad jāņem lietā smagā tehnika. Atomieročus vēl nepielietoju. :D:D:D
Man vakar viss bija piegriezies, spešl izbraucu nelielu aplīti, lai salītu. Domas daudz maz noskraidojās. Šodien pa dienu biju dusmīgs uz visu darba vietu. Vēstules tika sūtītas ar cc attiecīgiem darbiniekiem. Atbraucu mājās. Gaidu tālāko reakciju. Laikam daudz ienaidnieku būšu beidzot sakrājis. A man po, kāds esmu tāds esmu. Ja nevar ar labu, caur humoru utt, tad jāņem lietā smagā tehnika. Atomieročus vēl nepielietoju. :D:D:D
Var teikt, ka iespējams, kaut kas mainīsies. Uz labo pusi. Tā ceru.... ienaidniekus tomēr nesakrāju :)))
Mazs vakara nepilnas stundas brauciens ir ļoti patīkams. Bez liela ātruma, t.sk. caur veco kapu celiņiem utt. Mašīnas mazāk, var braukt pa ielas braucamo daļu, policajiem tu esi vienaldzīgs, brauc garām - pamāj ar roku. Forši!
Šodien drusku pabraukāju. Ap 18 km kopā. Tiku pa dažādiem ceļiem līdz Ozo golfa laukumam, tad staķikā paņēmu ūdentiņu un pa dažādiem celiņiem atpakaļ. I nejutu tos km. Khm. Jāsāk pa nedēļas nogalēm audzēt kilometrāžu. A to ikdienā ap 6-7km (mājas-darbs-mājas) i viss. Bik iepazinu savu aizbilstamo rajonu. Nākošreiz būs līdz Vecmīlgrāvim jālaiž, vēlāk jau .... mošk pat līdz Jaunciemam.