gulbis zibeņo: http://www.apollo.lv/zinas....6 p.s. lasot presē, likās, ka šim sakāpis kaut kas galvā un sācis baigi izrunāties, taču darbi pierāda pretējo
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man jocīgi šķiet arī vācu kamaniņu braucēju (sieviešu) vienmēr ieņemtās pirmās četras vietas. Man liekas, ka viņas arī sēdus var nobraukt un nekas nemainīsies...
Man jocīgi šķiet arī vācu kamaniņu braucēju (sieviešu) vienmēr ieņemtās pirmās četras vietas. Man liekas, ka viņas arī sēdus var nobraukt un nekas nemainīsies...
Vācietēm pakaļas ir asākas, labāk slīd. Tur visa tā fīča, nezināji? Ja netici, pārbaudi
Es šodien kā reiz, konstatēju studiju laikā, ka Rubenis par savu medāli OS Turīnā(2006) esot daļēju pateicību parāda arī LV finierim, kuri uz spec pasūtijumu esot šim izveidojuši, daļu slieces elementa no saplākšņa... Redz kādu interesantu faktu uzzināju, TV parraidēs to nedzirdēju
Es šodien kā reiz, konstatēju studiju laikā, ka Rubenis par savu medāli OS Turīnā(2006) esot daļēju pateicību parāda arī LV finierim, kuri uz spec pasūtijumu esot šim izveidojuši, daļu slieces elementa no saplākšņa... Redz kādu interesantu faktu uzzināju, TV parraidēs to nedzirdēju :D
Ta redz kur Bebram info par vācietēm! Pa....ļas no saplākšņa.