Es spēli tik manu teksta režīmā. Bet nojauta, ka viss ...kapec abiem, metienu skaits mazs...nu ir kaut kādi 2:1, cik ilgi nezinu... čo to atspēlē obligāto i viss...
Ja kāds nezin, tad Tereškova bija pirmā padomju sieviete kosmonaute, bet Gagarins pirmais padomju kosmonauts. Tiem kas ir pirmie, tobiš augšā, piešķir Gagarina kausu, tie, kas apokšā, saņem Tereškovas kausu. Nu tā kaut kā...
Dinamo, lai arī uzvara vērojot 2,3 per. spēle pa galam sūdīg likās, viņiem ir pa spēkam vairāk, bet kaut kas pietrūkst... arī noraidījumi samērā daudz!
Dinamo, lai arī uzvara vērojot 2,3 per. spēle pa galam sūdīg likās, viņiem ir pa spēkam vairāk, bet kaut kas pietrūkst... arī noraidījumi samērā daudz!
sāk jau parādīties runas, par Ābola nepiemērotību RD galvenā terenera amatam
Man gan sāk likties. ka vaina nav jāmeklē galvenajā trenerī Man liekas ka jāpiemēro kādas stingrākas sankcijas , piemēram par nepareizi iemestu ēsmu vārtsarga laukumā -neredzēsi sievas māti veselu nedēļu . Par netaktisku rīcību pret laukuma inspektoriem sods ,paliksi pa nakti ledus hallē :)Par to ka pie vārtiem iedevi piespēlē ķīsi, nevis cienījamāku zivs gabalu , pienāktos vispār atstādināt uz veselu sezonu :D
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…