Gulbis -Djokovičš 1-2 Super ,beigās saņēmās .Djokovičš sāk lauzst raketes gaidam turpinājumu ,varbūt paveicas kas nezin var redzēt http://www.lsm.lv/lv/tiesraide/?id=79 Bet Djokovičs baigā tenisa mašīna
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nu zaudēja Gulbis, bet tas nekas, lai tik krāj pieredzi spēlēs ar top 5. Vispār jau noteikti fiziskais arī iet uz leju, 2 turnīri pēc kārtas, nav joka lieta. Ja būtu vēl spēle par 3.vietu, tad Mareju jau nu apspēlētu. Pašlaik Nadals šo mizo...
Mjā... zinu gan... un tas ir dikti pretīgi.... Tenisistiem ir tā kustība pret vertikālo asi. Man vispār it kā ir aizliegta tāda būšana, plus vēl daži aizliegumi.... es jau sevišķi neklausu dakterus, bet vajag paklausīt.
Lai gan esmu par Vāciju, Brazīļus nbedaudz žēl. 5:0 jau pirmajā pusstundā, tas ir pipec
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)