Es arī kad ieraudzīju teicu, ka maziņš izskatās. Meistare teica, ka bildē viss izskatoties plakans, nu redzēs dzīvē, tad vērtēs. Pagaidām esmu sajūsmā, pašam ļoti patīk.
Tā viņš izskatījās laivā:
Meistars - mākslinieks ir Sarmītes Studija Uzskatu, ka cenas ir atbilstošas rezultātam. Šeit jāsāk izdalīt daudz no dārgi. Nebija maz, bet lai teiktu dārgi, ir ar kaut ko jāsalīdzina. LV pagaidām ar ko salīdzināt nav. Varu pačukstēt, ka aptuvenā cena ir 2 Ls/cm.
tad ieraudzīju, ka briedis peld pāri upei. aizcemmerēju aiz raga un kausēju kādu brīdi, bet rags neizturēja, nokrita un šamais mežā aizlaidās slaidā riksī...Minhauzena stāsti:)))
tad ieraudzīju, ka briedis peld pāri upei. aizcemmerēju aiz raga un kausēju kādu brīdi, bet rags neizturēja, nokrita un šamais mežā aizlaidās slaidā riksī...Minhauzena stāsti:)))
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ko es gribētu ieteikt sakarā ar jebkuru zivi.. It sevišķi ar forelēm.. Ja jūs to zivtiņu gribat arī veiksmīgi atlaist tad samitriniet to roku pirms skarieties zivij klāt. Nopietni. Breksim, līnim tas protams nav tik nozīmīgi,bet alatai,forelei obligāti.