[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Bebrs, marti, Zivnieks  
Dažādas bildes
parcopiDatums: Pirmdiena, 09.03.2009, 17:44 | Ziņa # 1
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pielikumi: 2474035.jpg (162.7 Kb)

BebrsDatums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:04 | Ziņa # 841
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Bebr, es pie tevis ciemos nebraukšu. :D

Nebrauc ar, kaut kā pārdzīvošu alus

Nav bildes- nav zives :D

BorodaDatums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:11 | Ziņa # 842
Grupa: Dzēstās
Quote (Bebrs)
Nebrauc ar, kaut kā pārdzīvošu alus

alus

BebrsDatums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:16 | Ziņa # 843
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Bet tas baltais uz četrām kājām gan ir cilvēka iejaukšanās dabas procesos. :D

Jebkuras suņu škirnes sencis ir savaļā dzīvojošias vilks. Ar bulterjeram. Pagaidām vienīgais mīnusss ko redzu ir briesmīgā visu lietu graušana - bet tas notiek saistībā ar zobu maiņu. Čības man vairs naf, slotas kāta naf, malkas pagales iekuram naf jāskalda, nu kaut kā tā.
Principā man gribējās tādu suni lai mežā dzīvojot sētā nelūgti ciemiņi nerādītos.

je6kaDatums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:18 | Ziņa # 844
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Quote (Bebrs)
Čības man vairs naf, slotas kāta naf, malkas pagales iekuram naf jāskalda, nu kaut kā tā.

Galveinais jau lai makšķeru kāti paliek veseli... :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

BebrsDatums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:23 | Ziņa # 845
Jā, Boroda, piedāvājums par cop vēl spēkā.

BorodaDatums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:24 | Ziņa # 846
Quote (Bebrs)
Jebkuras suņu škirnes sencis ir savaļā dzīvojošias vilks. Ar bulterjeram. Pagaidām vienīgais mīnusss ko redzu ir briesmīgā visu lietu graušana - bet tas notiek saistībā ar zobu maiņu. Čības man vairs naf, slotas kāta naf, malkas pagales iekuram naf jāskalda, nu kaut kā tā.
Principā man gribējās tādu suni lai mežā dzīvojot sētā nelūgti ciemiņi nerādītos.

Es jau neko. Es tik izturos pret tādiem suņukiem ar zināmu baiļu sajūtu.... sargā savus kātus un būs labi. :)

BorodaDatums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:26 | Ziņa # 847
Quote (Bebrs)
Jā, Boroda, piedāvājums par cop vēl spēkā.

prieks Ja sanāks, tad visi parcopi.lv pie tevis iegāzīsies. :D Joks! :D

martiDatums: Pirmdiena, 11.03.2013, 21:34 | Ziņa # 848
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
tas suns ir vienkārši seksīgs :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Trešdiena, 13.03.2013, 14:28 | Ziņa # 849
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (marti)
tas suns ir vienkārši seksīgs

Tev patīk suņi? :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Trešdiena, 13.03.2013, 14:42 | Ziņa # 850
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Tev patīk suņi?

tas ir īpašs gadījums :D

parcopiDatums: Trešdiena, 13.03.2013, 17:56 | Ziņa # 851
Multimakšķernieks
chukle

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 13.03.2013, 22:08 | Ziņa # 852
Man fočukam laikam iestājas vecums. Dar ko grib, bet naf asuma. Tas laikam skaitās, ka matrica (neko nesaprotu) nolietota, vai arī.... neesmu jau saudzīgi izturējies, tas ar ira.... vēl, tas, ka pats pēc minūtes sabīdās kopā un paziņo, ka errors iestājies... Īsāk sakot jāpērk jauns. Nupat klātienē redzēju Mark III, blāc, kas pa trauku, plus vēl kādi 3 objektīvi. Pārstāja mans gribēt spoguleni. Tādu uz copi nepajemsi. Tā kā tagad meklēju atkal mazo, bet jaunu ziepjutrauku. :)

martiDatums: Trešdiena, 13.03.2013, 22:20 | Ziņa # 853
Estēts
spogulenes ir spogulenes. manuprāt, ka ja tādu ņem tad kārtīgu.
pašam tagad canon G15. baigi labais aparāts. tā powershota G sērija vispār man vienmēr ir baigi simpatizējusi.
rekomendēju.

BorodaDatums: Trešdiena, 13.03.2013, 22:44 | Ziņa # 854
Jā, mans ir Canon un arī Poweršots. Tikai sx210IS. Apskatīšu G sēriju. :)

BorodaDatums: Trešdiena, 13.03.2013, 22:49 | Ziņa # 855
Quote (marti)
canon G15.

Diezgan dārgs un optiskais zūms neliels. Gribu zūmu 20x. Ir cits canons lētais uz kuru aci metu.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv