Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pa to upi mees plostojaam, zivis tur taa pashvaki, un tad kad bija laiks kjert, es jau biju lopaa:)P.S.Tas kursh tur gulj nebiju es, es biju teltii:) Ceru paspeet uz copi kaadu dienu! Te tagad jau vairaak kaa meenesi 35-37 graadi karst, nekjeraas:)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Skatos uz Meinarda salas ar esat pabijuši.Tur tak visapkārt sekls.:)
Vienā galā strauja kante, nav nemaz tik sekls :)
Quote (kapracis)
Dieviņu pirms copes nolūdzāties? palīdzēja?:)
Tas krusts lietus laikā sāk spīdēt zelta krāsā, a tā viņš apsūbējis pelēks. Mēs to uztvērām kā zīmi